Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο καλλυντικό του Justin Bieber και δεν θα μαντέψεις ποτέ τι είναι!

Αν είσαι fan του Justin Bieber και παρακολουθείς στενά τη ζωή του θα ξέρεις καναδυό λεπτομέρειες γι’αυτή: όπως ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί (ξανά!) και όπως ότι ετοιμάζει και το πρώτο του καλλυντικό ever. Ποιο θα είναι αυτό; Εύκολα θα υπέθετε κανείς ότι πρόκειται για κάποιο άρωμα ή προϊόντα ξυρίσματος, λάδι για τα γένια (αλλά δεν έχει) και πολλά, πολλά ακόμη!

Αντ’ αυτών, ο Justin Bieber αποφάσισε να βγάλει… αποσμητικό. Όπως σου είχαμε γράψει κάποιους μήνες πριν εδώ, ο ίδιος συνεργάστηκε με την εταιρία Schmidt’s Naturals που έχει φυσικά προϊόντα και το προϊόν είναι έτοιμο.

Το αποσμητικό λέγεται Here+ Now γιατί “βασική προτεραιότητα του brand είναι η ευεξία, τόσο η φυσική όσο και η πνευματική, και το Here+ Now μας υπενθυμίζει πως πρέπει να είμαστε παρόντες και να κάνουμε συνειδητές επιλογές που κάνουν την ζωή μας χαρούμενη και υγιή” όπως είναι το claim της εταιρίας για το συγκεκριμένο προϊόν.

Όσον αφορά το ίδιο το προϊόν, είναι απόλυτα φυσικό με αιθέρια έλαια που έχει επιλέξει και ο ίδιος ο Justin Bieber, ενώ η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου. Ωστόσο, στις 7 Σεπτεμβρίου θα βγουν προς κυκλοφορία κάποια πρώτα αποσμητικά by Justin Bieber στο schmidts.com.

Μέχρι τότε… be kind, stress less, hug more!

 

Read More

And More