Μοναδική όπως το δέρμα σου! Πάρε μέρος στην νέα καμπάνια του Bio- Oil και κέρδισε!

Η πρώτη μ0υ επαφή με το Bio-Oil ήταν περίπου έξι χρόνια πριν, προτού καλά- καλά έρθει στην Ελλάδα, όταν η Kim Kardashian φωτογράφισε και ανέβασε στο instagram τα αγαπημένα της προϊόντα. Μιλούσε για αυτό το θαυματουργό λάδι με τα καλύτερα λόγια. Καναδυό χρόνια μετά, όταν το προϊόν ήρθε στην Ελλάδα κατάλαβα γιατί τόσα διθυραμβικά σχόλια και γιατί αυτό το λάδι ήταν πράγματι.. θαυματουργό. Έκτοτε υπάρχει πάντα στο ντουλάπι του μπάνιου μου και αυτή ήταν η δική μου σύντομη ιστορία σε σχέση με το Bio-Oil.

Σήμερα, το πολυχρηστικό λάδι που αγαπούν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο, “τρέχει” αυτή την καμπάνια με τίτλο “Μοναδική όπως το δέρμα σου” και καλεί όλες εμάς να μοιραστούμε την δική μας ιστορία. Ήδη το έκαναν κάποιες διάσημες Ελληνίδες όπως η Μυρτώ Αλικάκη, η Δέσποινα Καμπούρη και η Ελένη Βαϊτσου  και τώρα είναι η σειρά σου: Μπες στη σελίδα του Bio-Oil στο Facebook, δες τα video, γράψε με comment τη #monadikiopostodermasou ιστορία και γίνε εσύ μία από τις τυχερές που θα τη μοιραστούν μαζί μας στα επόμενα Bio-Oil videos!

Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα του Bio-Oil στο facebook, μοιράσου τη δική σου ιστορία κάτω από τα video που θα δεις και διεκδίκησε πλούσια δώρα από το Bio-Oil! Γιατί μπορεί η καθεμία από εμάς να είναι μοναδική με εξίσου μοναδικό δέρμα, αλλά όλες μας μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη: την αγάπη για το λάδι που ήρθε να προσφέρει τη λύση σε κάθε μοναδικό task, είτε αυτό λέγεται ρυτίδες είτε ραγάδες!

 

Read More

And More