5 Αρώματα με κεράσι που κλείνουν στο μπουκάλι τους το Καλοκαίρι

Λαχταριστά, χαριτωμένα, ζουμερά, αισθησιακά και με το ωραιότερο, κόκκινο χρώμα, τα κεράσια είναι τα φρούτα που έχεις συνδέσει με τα καλοκαίρια της ζωής σου. Κι αν η γεύση τους σου μένει αξέχαστη οι αρωματοποιοί θεωρούν ότι έχουν πιο απίθανη εσάνς που κρύβει μυστήριο και μια ανεμελιά ταυτόχρονα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα κεράσια έχουν σταθεί πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία ξεχωριστών αρωμάτων που θα σου συστήσω στη συνέχεια. 

Πέντε εσάνς διάσημων οίκων που θα σε εντυπωσιάσουν. Το κεράσι συνδυάζεται αριστουργηματικά με δροσερές, γλυκιές, ανάλαφρες αλλά και πικάντικες νότες χαρίζοντας μια αισθησιακή αρμονία. 

 

Tom Ford Lost Cherry Eau de Parfum:  Αισθαντικό και γλυκό χάρη στον συνδυασμό μαύρων κερασιών και πικραμύγδαλου, αφήνει αρχικά νότες τριαντάφυλλου και ζεστού γιασεμιού, ενώ στο τέλος έχετε μία γήινη εσάνς από σανταλόξυλο και αιθέριο έλαιο βετιβέρ πάνω σας. To Private Blend Lost Cherry Eau de Parfum 50ml από τον Tom Ford είναι μία άκρως φθινοπωρινή, οσφρητική έκρηξη!

Christian Dior Sakura: Εμπνευσμένο και αφιερωμένο στις εμβληματικές κερασιές της Ιαπωνίας. Ένα σοφιστικέ άρωμα που αναδύει ανθισμένα άνθη κερασιάς που συνδυάζονται γλυκά με το αμύγδαλο δημιουργώντας ένα γοητευτικό πέπλο.  

Lancome la Nuit Tresor Intense: Μια ιστορία αγάπης κλεισμένη σε ένα σκούρο κόκκινο διαμάντι. Το ζουμερό μαύρο κεράσι συναντά το μυστηριώδες ρόδο Δαμασκού και το γλυκό γάλα αμύγδαλου. Η εσάνς χαρίζει την γοητευτική πινελιά που αναζητάς. 

Jean Paul Gaultier Scandal by Night Eau de Parfum Intense:  Κρύβει μια νυχτερινή ιστορία αγάπης. Ο Jean Paul Gaultier δημιούργησε ένα  μεθυστικό άρωμα που αφήνει έντονο ίχνος στο χώρο. Tuberose και μέλι ενώνονται με το κεράσι και το αχλάδι σε μια ανατρεπτική εσάνς που ακολουθεί την φιλοσοφία του μόδιστρου. 

Carolina Herrera Very Good Girl Glam Parfum: Μία ωδή στη θηλυκότητα και την τόλμη. Η έντονη αίσθηση του κερασιού κλείνεται στο εμβληματικό μπουκάλι-στιλέτο δημιουργώντας την απόλυτη δήλωση της γυναικείας δύναμης. Μαύρο Κεράσι και πικραμύγδαλο στις νότες κορυφής,  Τριαντάφυλλο και Kρίνος στην καρδιά, Βανίλια Bourbon και vetiver στη βάση δημιουργούν την απόλυτη ένωση. 

Read More

And More