Lip oil: Το προϊόν που χαρίζει ενυδάτωση, χρώμα και εξαιρετική λάμψη – 5 για να επιλέξεις

Είναι η εποχή του χρόνου που ανανεώνεις το νεσεσέρ σου με προϊόντα μακιγιάζ με απαλές φόρμουλες, παστέλ ή πιο έντονα χρώματα και όσον αφορά στα χείλη λαμπερό ή ακόμη και vinyl φινίρισμα. Παράλληλα όμως ακολουθείς την τάση των τελευταίων σεζόν που θέλει κάθε τι που χρησιμοποιείς να έχει ταυτόχρονα ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. 

Αυτός είναι ο λόγος που τα αγαπημένα beauty brands έχουν δημιουργήσει προϊόντα για τα χείλη που χαρίζουν εκτός από εξαιρετική λάμψη, την απαραίτητη υγρασία αλλά και πλούσια θρέψει. Αναφέρομαι στο lip oil που θα λατρέψεις και δεν πρόκειται να αποχωριστείς τους επόμενους μήνες. Ταιριάζει με όλα τα make up looks και περίσταση. Από το clean girl look μέχρι το grunge. It girls και celebrities το έχουν ανακαλύψει εδώ και καιρό και το φορούν από τις καθημερινές τους casual εμφανίσεις μέχρι το κόκκινο χαλί. 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις άμεσα το δικό σου και στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου.

Dior Lip Oil Glow, 015N: Αναζωογονεί και προστατεύει σε βάθος τα χείλη αναδεικνύοντας το φυσικό τους χρώμα. Χάρη στην τεχνολογία Color Reviver, προσαρμόζεται στα επίπεδα υγρασίας των χειλιών χαρίζοντας ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες. Εμπλουτισμένο με έλαιο κερασιού περιποιείται τα χείλη και σχηματίζει ένα προστατευτικό από την ξηρότητα φιλμ.

Clarins Lip Comfort Oil, 01 Honey: Μια εξαιρετικά ανάλαφρη φόρμουλα που βελτιώνει την όψη των χειλιών αναδεικνύοντας το φυσικό τους χρώμα. Περιέχει στη σύνθεση του ένα cocktail από βιολογικά έλαια  jojoba, φουντουκιού και sweetbriarrose που προσφέρουν ένα κύμα ενυδάτωσης, τροφής, προστασίας και επανόρθωσης. Η σύνθεση του είναι “green” μιας και το  93% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης και το 30% της σύστασης να βασίζεται σε έλαια φυτικής βάσης.

REM Beauty Essential Drip Lip Oil, Mint Condition: Συνδυάζει την υφή ενός lip gloss με τα οφέλη του ελαίου. Χάρη στο παράγωγο του ελαίου καρύδας που περιέχει στη σύνθεση του χαρίζει στα χείλη μεταξένια και λεία υφή. 

Ilia Balmy Gloss Tinted Lip Oil, Petals: Έλαιο με χρώμα για τα χείλη. Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και ένα μείγμα ισχυρών βοτανικών συστατικών που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και θρέψη κάθε φορά που το εφαρμόζεις. Χαρίζει στα χείλη γεμάτη, λεία και απαλή όψη καθώς και την πιο φυσική λάμψη. 

Fenty Skin Cherry Treat – Conditioning Lip Oil: Ενυδατικό λάδι για τα χείλη που διατηρεί το φράγμα της υγρασίας κλειδωμένο προσφέροντας απαλή λάμψη. Οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στη σύνθεση του που περιέχει: λάδι από κουκούτσια κερασιών, εκχύλισμα κερασιών Μπαρμπάντος, εκχύλισμα αγριοκέρασων και έλαια φρούτων από σπόρους jojoba και αγριοτριανταφυλλιάς.  

 

 

Read More

And More