Περιποίηση σώματος: 7 προϊόντα με τα πιο ζεστά και γλυκά αρώματα του χειμώνα

Κανέλα, βανίλια και μέλι είναι μερικά μόνο από τα cosy αρώματα που λατρεύεις το χειμώνα. Δημιουργούν μια ζεστή και γλυκιά αίσθηση που σε χαλαρώνει. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα προϊόντα περιποίησης σώματος που τα περιέχουν.

Παράλληλα, τα συγκεκριμένα συστατικά έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Προσφέρουν στο δέρμα απαλότητα, θρέψη και ανακούφιση από τυχόν ερεθισμούς.

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα ταλαιπωρείσαι συχνά από ξηρότητα και τόσο το αφρόλουτρο όσο και η ενυδατική κρέμα σώματος ή το προϊόν απολέπισης επιβάλλεται να περιέχουν ένα από τα αγαπημένα, χειμωνιάτικα συστατικά που χαρίζουν ταυτόχρονα το πιο γλυκό και σοφιστικέ άρωμα.  

Καθαρισμός 

 

 

Dove Purely Pampering Shea Butter & Vanilla Shower Gel: Απαλό αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες που αφήνουν την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ο συνδυασμός της βανίλιας με το shea butter είναι ιδανικός αν αγαπάς τις διακριτικές εσάνς. 

Korres Αφρόλουτρο Βανίλια-Κανέλα: Κρεμώδες άρωμα βανίλιας συνδυασμένο με ζεστές νότες κανέλας κλείνονται στο αφρόλουτρο που είναι επίσης εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας. Μια σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ενυδάτωση

Art Deco Hydrating Body Lotion Ginger & Goji Berry: Απαλή  κρέμα που προσφέρει την απαραίτητη υγρασία και  θρέψη στο δέρμα. Το ginger και το goji berry ενώνονται δημιουργώντας ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα χαρίζοντας ταυτόχρονα μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Body Shop Official (@thebodyshop)

The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter: Με πιο ανάλαφρη και πιο απαλή σύνθεση αυτό το Limited Edition προϊόν απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και την αφήνει ιδιαίτερα απαλή, λεία και βαθιά ενυδατωμένη έως και 96 ώρες. Με πλούσια μεν υφή αλλά χωρίς να αφήνει λιπαρότητα χαρίζει μια διακριτική λάμψη υγείας στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βανίλιας, απελευθερώνει ένα γλυκό και χαλαρωτικό άρωμα ζεστής ψημένης κολοκύθας, με νότες από καραμέλα, σιρόπι σφενδάμου και γάλα αμυγδάλου.

bioten Beloved Vanilla Body Lotion: Πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος με 90% φυσικά συστατικά. Προσφέρει χαλαρωτική αίσθηση χάρη στην ζεστής νότας βανίλιας που περιέχει.  

Απολέπιση

Nuxe Deliciously Nourishing Body Scrub:  Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Περιέχει μέλι, κόκκους ρυζιού και ζάχαρης, φυτικά έλαια borage και argan αλλά και κρύσταλλους ζάχαρης και κόκκους ρυζιού που θρέφουν και χαρίζουν απαλότητα.  

Natura Siberica Organic Shop Scrub Σώματος Ανανέωσης Κανέλα & Μέλι:  Με βιολογικό εκχύλισμα κανέλας, βιολογικό μέλι και φυσική ζάχαρη αφήνει μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα που θυμίζει Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα. Τόσο η κανέλα όσο και το μέλι είναι  συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, καταπραϋντικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. 

Read More

And More