Στο είχαμε πει: η Rihanna ετοίμασε μια σειρά με μερικά τέλεια μεταλλικά προϊόντα!

Fact: η Rihanna δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, η ίδια βρέθηκε σε ένα event για τα Fenty στο οποίο φορούσε το πιο tricky- απροσδιορίστου χρώματος κραγιόν. Αυτό που θα δεις παρακάτω…

“Εννοείται πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι Fenty αλλά με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην υπάρχουσα συλλογή της, δύο είναι οι εκδοχές: είτε φόρεσε ένα holographic προϊόν που θα λανσαριστεί σε λίγο καιρό (το έχει κάνει κατά το παρελθόν) είτε έκανε κάποια μίξη με κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και gloss στο κέντρο”, σου γράψαμε για αυτή της την εμφάνιση.

Δύο μέρες μετά η Rihanna δεν μας διέψευσε: μέσα στο Σαββατοκύριακο το προφίλ του brand Fenty γέμισε με ολοκαίνουργιες φωτό από μια επίσης ολοκαίνουργια σειρά μακιγιάζ με τις πιο μεταλλικές- holographic υφές που φοριούνται τόσο στα μάτια ως σκιά όσο και στα χείλη ως κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/BojjPFCgR_p/?taken-by=fentybeauty

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, λοιπόν, ανήκουν στην εορταστική συλλογή Chill Owt η οποία πρόκειται να λανσαριστεί στις 12 Οκτωβρίου τόσο online όσο και στα Sephora.

https://www.instagram.com/p/BojrQasAiRs/?taken-by=fentybeauty

Στην συλλογή ανήκουν και τα παραπάνω πολυχρηστικά- μεταλλικά προϊόντα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κραγιόν, περίγραμμα, σκιά, ακόμη και μολύβι ματιών και προφανώς η Rihanna στην τελευταία της εμφάνιση φορούσε κάποιο από αυτά!

Η εορταστική Fenty collection λανσάρεται όπως είπαμε στις 12 Οκτωβρίου αλλά αν δεν έχεις υπομονή μπορείς να τσεκάρεις εδώ τα must have που κυκλοφορούν ήδη!

Read More

And More