Ναι, μπορείς να ξεφορτωθείς τις ραγάδες και τις ουλές!

Είναι ένα από τα δυσκολότερα task στην ομορφιά, εκείνο για το οποίο μας έρχονται οι περισσότερες ερωτήσεις στο email του TLIFE. Μέχρι πρότινος οι απαντήσεις μας ήταν κάπως έτσι: “Αν είναι ακόμη κόκκινες ίσως υπάρχει λύση. Για τις λευκές ραγάδες, όμως, που σημαίνει ότι μετρούν χρόνια στην επιδερμίδα σου, δεν γίνονται και πολλά!”.

Mέχρι πρότινος γιατί πλέον ο κόσμος της ομορφιάς και της ιατρικής έκαναν το άλμα και πλέον η απάντηση είναι η εξής: “Ναι, μπορείς να ξεφορτωθείς τις ραγάδες!”.

Scarlet EXP: η λύση στις ραγάδες και πώς λειτουργεί!

Υπάρχει μια τεράστια τάση στην κοσμετολογία που θέλει την επιδερμίδα μας να βελτιώνεται ενεργοποιώντας τους ήδη υπάρχοντες μηχανισμούς του. Για να στο κάνουμε πιο απλό σκέψου όλες εκείνες τις φορές που έχεις χτυπήσει, έχει ανοίξει πληγή και ο οργανισμός του από μόνος του ξυπνά και υπερπαράγει κολλαγόνο για να επουλώσει το τραύμα. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και το Scarlet EXP διορθώνει τις ραγάδες (λευκές και κόκκινες), τις ουλές καθώς και τα σημάδια ακμής μέσω της θερμικής διέγερσης. Έτσι, έρχονται τα υγιή κύτταρα στην επιφάνεια και όχι μόνο αυτό! Εφαρμόζοντάς το δεν θα απαλλαγείς απλώς από τις ραγάδες (σωστά! Δεν είναι καθόλου απλό!), αλλά λόγω της ενεργοποίησης της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, η επιδερμίδα σου θα γίνει πολύ καλύτερη, πιο λεία, πιο ελαστική.

Scarlet EXP για ραγάδες και ουλές: πώς λειτουργεί η χρυσή κεφαλή του!

Το Scarlet EXP εφαρμόζεται στο σώμα για να αντιμετωπίσει τις ραγάδες αλλά και στο πρόσωπο για να διορθώσει σημάδια ακμής και ουλές, ενώ το μυστικό του βρίσκεται στην χρυσή κεφαλή του. Καταρχάς, το ισχυρό ενεργειακό κύμα που δημιουργείται από το Scarlet EXP διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος, λόγω της βέλτιστης αγωγιμότητας του χρυσού. Επίσης, πραγματοποιείται καλύτερη κατανομή της ενέργειας, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο ενώ ταυτόχρονα, εξαλείφονται οι πιθανότητες ερεθισμού της επιδερμίδας, μίας και με ο χρυσός είναι απόλυτα αποδεκτός και φιλικός προς το δέρμα. Με άλλα λόγια, το Scarlet EXP συνδυάζει την απόλυτη δύναμη για μέγιστη αποτελεσματικότητα, με την «ευγενική» συμπεριφορά του χρυσού!

Και η πιο σημαντική πληροφορία: πού θα το βρεις!

Το Scarlet EXP θα το βρεις στο Medi Cosmetic (www.medicosmetic.gr) και για να περάσεις από την θεωρία στην πράξη μπορείς να καλέσεις τώρα και να ενημερωθείς για όλες τις λεπτομέρειες ή να κλείσεις το ραντεβού σου!

Σύνταγμα: 210 3232722 / Πατησίων: 210 8833800 / Κηφισιά: 210 6232400 / Γλυφάδα: 2109680101

 

Read More

And More