Νέα αρωματική συλλογή από τον οίκο Chanel και ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε!

Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά όταν μιλάμε για τον οίκο Chanel: δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε! Είτε μιλάμε για αρώματα, είτε για το τέλειο κραγιόν ή για εκείνη την απόχρωση βερνικιού που λανσάρει κάθε χρόνο και γίνεται statement ο οίκος Chanel φροντίζει πάντα να καλλιεργεί εκείνο το αίσθημα του αναποφάσιστου. 

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται, λοιπόν, με τη συλλογή αρωμάτων LES EXCLUSIFS DE CHANEL.

Δημιουργίες του Ernest Beaux -του αρωματοποιού της Mademoiselle- εν συνεχεία του Jacques Polge και τώρα του Olivier Polge, τα αρώματα LES EXCLUSIFS DE CHANEL αποπνέουν την ίδια αίσθηση θαυμασμού μέχρι και σήμερα, όντας διαχρονικά, και υπερβαίνοντας όλες τις τάσεις!

Κάθε μυρωδιά φέρει το αποτύπωμα της αστείρευτης κομψότητας της Gabrielle Chanel και της ιστορίας του οίκου. Οι καθαρές γεωμετρικές γραμμές του μπουκαλιού, το μεταλλικό μαύρο κούμπωμα με το χαρακτηριστικό διπλό C και η λευκή θήκη με το μαύρο περίγραμμα κάνουν το άρωμα το επίκεντρο της προσοχής, καθώς η ίδια η ουσία των αρωμάτων ήταν πάντα το κύριο μέλημα της δημιουργίας του οίκου. Αποστάγματα ή αιθέρια έλαια από την Grasse, το Λάος, την Αϊτή, την Ινδία ή την Αίγυπτο, οι πρώτες ύλες που συνθέτουν τα αρώματα της σειράς δεν υπόκεινται σε κανένα συμβιβασμό και μοναδικός τους σκοπός είναι να εκθειάσουν τη μοναδικότητα πάνω στην επιδερμίδα. 

Τα αρώματα Les Exclusifs de Chanel είναι στο σύνολό τους 17 ενώ στη συλλογή θα βρεις και μια κρέμα σώματος. Όλα τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά στο Attica (City Link).

 

Read More

And More