Νέα “μύτη” για τον οίκο Hermes!

Να σηκώσει τώρα το χέρι της όποια φοράει ή έχει φορέσει άρωμα Hermes! Δεδομένου ότι τα αρώματα Hermes είναι πολύ, πολύ αγαπητά αυτή η beauty είδηση υποθέτω ότι ενδιαφέρει πολλές από εσάς (έτσι, για να ξέρετε και ποιος σχεδίασε το άρωμα που φοράτε!).

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι ο οίκος Hermes απέκτησε νέα μύτη! Πρόκειται για την Christine Nagel η οποία θα γίνει επίσημα αρωματοποιός του Hermes την Άνοιξη του 2014 και αναμένεται να συνεργαστεί με τον Jean- Claude Ellena ο οποίος κρατάει τα ηνία της αρωματοποιϊας στον οίκο.

Και λίγο… βιογραφικό: η Christine Nagel έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο επιτυχημένα αρώματα που κυκλοφορούν εκεί έξω, κυρίως για την Jo Malone αλλά και το Flash του Jimmy Choo και το πιο πρόσφατο και πολυσυζητημένο Si του Giorgio Armani.

Μιλώντας στο WWD η Catherine Fulconist, η πρόεδρος του οίκου Hermes στο κομμάτι της αρωματοποιϊας είπε: “Από την συνεργασία του με την Christine Nagel ο Jean- Claude Ellena ελπίζει να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής της φιλοσοφίας του οίκου και η δημιουργία ολοκαίνουριων αρωμάτων”.

Να σου θυμίσω, πάντως, ότι σε αντίστοιχη μεταγραφή είχε προχωηρήσει και ο οίκος Chanel μέσα στην περασμένη χρονιά. Διάβασε εδώ περισσότερα.

Read More

And More