Νέες συλλεκτικές συσκευασίες Nivea από λονδρέζα σχεδιάστρια!

Νέες συλλεκτικές συσκευασίες Nivea από λονδρέζα σχεδιάστρια! | tlife.gr

Αγαπώ εκείνες τις συλλεκτικές συσκευεασίες… Και ειδικά όταν δεν με βγάζουν εκτός budget είναι το καλύτερό μου. Τόσο το καλύτερό μου που τα παίρνω σε ποσότητες και κάνω μικρά δωράκια στους αγαπημένους μου! Έτσι, χωρίς λόγο! Και το ίδιο σκηνικό πρόκειται να επαναληφθεί με τις ολοκαίνουριες και συλλεκτικές συσκευασίες Nivea Soft.

Και δεν θα σου μιλήσω για το περιεχόμενο (ειδικά αν το έχεις δοκιμάσει ξέρεις πώς είναι μια πολύ, πολύ απαλή επιδερμίδα) αλλά για την συλλεκτική συσκευασία και την σχεδιάστρια που βρίσκεται πίσω από αυτό. Λέγεται Nicola De Main και είναι μία νεαρή σχεδιάστρια η οποία πιστεύει ότι η μόδα δεν πρέπει να είναι για τους λίγους αλλά για να την απολαμβάνουν όλοι όσοι την αγαπούν. Αυτή ακριβώς η στάση είναι που την έκανε και ιδανική για τη NIVEA Soft, μία κρέμα που γεμίζει τη μέρα μας με απολαυστική φρεσκάδα και ενυδάτωση κάθε στιγμή!

Ήθελα να δημιουργήσω κάτι όμορφο, θηλυκό και κομψό για τη NIVEA Soft, αντλώντας έμπνευση από το πώς πρέπει να αισθανόμαστε την επιδερμίδα μας κάθε μέρα είπε σχετικά η Nicola de Main.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/12_11/niveasoft.jpg
Η βρετανίδα σχεδιάστρια, Nicola De Main είναι γνωστή για τα ζωντανά, θηλυκά και πρωτότυπα μοτίβα της. Στις δύο συλλεκτικές συσκευασίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, τα μοτίβα είναι εμπνευσμένα από καθημερινές εικόνες και σχέδια. Το πρώτο σχέδιο, αντλεί έμπνευση από τα πολύχρωμα φτερά της πεταλούδας με επιρροές από τις ψυχεδελικές δημιουργίες του 1960. Το δεύτερο σχέδιο, με ονειρεμένα λουλούδια, είναι εμπνευσμένο από την πορεία μίας χιονονιφάδας στο παγωμένο Λονδρέζικο χειμώνα… κάθε μία ξεχωριστή, συναρπαστική, όμορφη.

Και το καλύτερο σημείο; Οι ολοκαίνουριες συλλεκτικές συσκευασίες Nivea Soft κοστίζουν €5.00!

READ more