Νέες τεχνικές στην Αυξητική Μαστού από το Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής – Βιέννη 2021

Το μεγαλύτερο συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeon) έλαβε χώρα στη Βιέννη με τη συμμετοχή πάνω από 3000 καταξιωμένων Πλαστικών Χειρουργών από όλο τον κόσμο να μοιράζονται τις γνώσεις τους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της Aισθητικής Χειρουργικής μαστού, των ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών αλλά και της αναγεννητικής ιατρικής και των μη επεμβατικών τεχνικών.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας προσκεκλημένος από την επιστημονική ομάδα του συνεδρίου μοιράστηκε τις γνώσεις του και την εμπειρία του έχοντας στο ιστορικό του πάνω απο 5.000 περιστατικά Αυξητικής Μαστού.

Νέα δεδομένα στην αυξητική μαστού – A journey from fake to natural. 

Η αυξητική επέμβαση του στήθους είναι ίσως η πιο γνωστή αισθητική επέμβαση στο ευρύ κοινό και όχι τυχαία. Η τεχνολογία πλέον μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ενθέματα νανοτεχνολογίας που αυτόματα προσαρμόζουν το σχήμα τους στο φυσικό σχήμα του μαστού, που δεν δημιουργούν  προβλήματα στις ασθενείς, έχουν φυσικό αποτέλεσμα και παράλληλα τους επιτρέπουν μελλοντικά τον θηλασμό.

All about natural breast

Η νέα ριζοσπαστική τεχνική συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Το ένθεμα τοποθετείται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός και δίνει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος, χωρίς ορατές τομές, που διαφέρει από πολλές γυναίκες που απλά «φαίνεται» πως έκαναν αυξητική στήθους. Χάρη στην ατραυματική τεχνική ελαχιστοποιείται το χειρουργικό τραύμα που σημαίνει και εξάλειψη του πόνου μετά την επέμβαση καθώς και περιορισμός των εκχυμώσεων (μελανιές). Έτσι έχουμε ταχύτερο χρόνο ανάρρωσης και η ασθενής μπορεί να επιστρέψετε στο σπίτι της με ασφάλεια λίγες ώρες μετά το χειρουργείο.

Η κάθε τεχνική εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες της ασθενούς. Στόχος είναι να υπάρχει πάντα ένα φυσικό αποτέλεσμα.

“Για τον Πλαστικό Χειρουργό η ομορφιά έχει ευρεία σημασία. Είναι συνδεδεμένη με το Ευ Ζην του κάθε ανθρώπου και προσπαθεί να ομαλοποιήσει κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.

Φυσιολογικό είναι αυτό που κανείς δεν μπορεί να παρατηρήσει.

Dr. ΖΗΣΗΣ Κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣ. «METROPOLITAN»

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ “ANAΓΕΝΝΗΣΗ”

www. drboukouvalas.gr

FB: https://www.facebook.com/DrZisisBoukouvalas
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/drboukouvalas/

 

ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ερμού 6, Τ.Κ.105 63, Τηλ.: 210 324 2222
E-mail: infoath@drboukouvalas.gr

ΚΗΦΙΣΙΑ
Κολοκοτρώνη 4
Τηλ.: 210 8080051
E-mail: kifisia@drboukouvalas.gr

ΓΛΥΦΑΔΑ
Α. Μεταξά 1 & Μαραγκού 3
Τηλ.: 210 9680240 – 1,
E-mail: glyfada@drboukouvalas.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μητροπόλεως & Κομνηνών 8, Τ.Κ. 546 24
Τηλ: 2310 278 570
E-mail: infothes@drboukouvalas.gr