Το νέο foundation της Clinique κάνει όσο καλό και η κρέμα σου!

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν στο email μας έχει να κάνει με το τέλειο makeup. Και με μερικές παραλλαγές, τα ζητούμενα είναι τα εξής: να καλύπτει χωρίς να φαίνεται ότι φοράω makeup, να μην σπάει κατά την διάρκεια της ημέρας, να δίνει λάμψη στο πρόσωπο, να κάνει καλό στην επιδερμίδα.

Λοιπόν, αυτό το foudnation υπάρχει και το βασικό του claim είναι ότι κάνει τόσο καλό στο πρόσωπό σου όσο και η κρέμα σου! Ας γίνουν οι συστάσεις: πρόκειται για το νέο Even Better  Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 της Clinique, ένα foundation που προσφέρει ελαφριά έως μέτρια κάλυψη και δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Οι φωτεινές χρωστικές που αντανακλούν το φως βοηθούν στην άμεση απόκρυψη ατελειών και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή, φωτεινή λάμψη. Με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά απολέπισης και φωτεινότητας μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Η ελαφριά, ενυδατική σύνθεση του «χτίζεται» και αναμειγνύεται εύκολα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά είναι ιδανική για τους τύπους ΙΙ και ΙΙΙ (μικτές-ξηρές και μικτές-λιπαρές επιδερμίδες).

Κι επειδή τίποτα δεν συμβαίνει ως δια μαγείας, η παραπάνω δράση οφείλεται σε μια σειρά από ευεργετικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, το σαλικυλικό οξύ, η βιταμίνη C, τα αντηλιακά φίλτρα. Εν ολίγοις, όλα όσα γνωρίζουν οι Κορυφαίοι Δερματολόγοι μας για την επιδερμίδα, ενσωματώνονται στο foundation. To NEO Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15:
– Βελτιώνει άμεσα και μακροχρόνια τη φωτεινότητα και την υφή της επιδερμίδας
– Βελτιώνει τον ομοιόμορφο τόνο, τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας
– Δεν ξηραίνει, δεν σπάει, δεν δίνει την αίσθηση «μάσκας».
– Έχει μεγάλη διάρκεια.
– Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία.
– Είναι ανθεκτικό στο νερό.
– Έχει μη λιπαρή σύνθεση.

Το νέο foundation κοστίζει €34.50 και θα το βρεις ήδη στα καταστήματα.

 

Read More

And More