Το νέο πρόσωπο του αρώματος Chloe έχει στενή σχέση με την Ελλάδα!

Το Chloe είναι το αγαπημένο μας άρωμα. Γιατί μυρίζει καθαριότητα και πούδρα, γιατί γίνεται ένα με την επιδερμίδα μας σαν να γεννήθηκες με αυτή τη μυρωδιά και γιατί μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να νιώσουμε Γαλλίδες.

Το νέο σχετικά με το… παλιό κι αγαπημένο άρωμά μας είναι ότι από τον Μάρτιο κυκλοφορεί σε νέα εκδοχή και με ολοκαίνουργια μούσα που έχει πολύ, πολύ στενή σχέση με την Ελλάδα!

Η νέα μούσα του αρώματος είναι η ηθοποιός Ariane Labed, σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και αυτή την περίοδο συμπρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες, στην “Μαρία Μαγδαληνή” μαζί με την Rooney Mara και τον Joaquin Phoenix και στο “The Souvenir: Part 1,” μαζί με τον Robert Pattinson.

Σύμφωνα με το WWD, η Ariane Labed δήλωσε για αυτή τη συνεργασία: “Η γυναίκα που πρωταγωνιστεί σε αυτή την καμπάνια είναι ελεύθερο πνεύμα, δυνατή και περιπετειώδης. Θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο και έχει περιέργεια για όλα όσα ο κόσμος μπορεί να της προσφέρει. Και για όλα αυτά, αυτή η μούσα με εμπνέει!”.

 

Read More

And More