#Not_kidding! Site εύρεσης εργασίας μόνο για όμορφους ανθρώπους!

Υπάρχει μια γυναίκα, η Laura Fernee η οποία δυσκολευόταν να κάνει καριέρα γιατί ήταν πολύ όμορφη. Συγκεκριμένα, όπως είχε γράψει και η Daily Mail, ήταν επιστήμονας και συναναστρεφόταν μόνο με άντρες, οι οποίοι δεν την αντιμετώπιζαν ποτέ σοβαρά λόγω της εμφάνισής της.

Η Laura Fernee, λοιπόν, επηρεασμένη και από το προσωπικό της… anti-success story αποφάσισε να ανοίξει ένα site έρευσης εργασίας μόνο για όμορφους ανθρώπους. Yeap! Πώς λειτουργεί; Οι εργοδότες μπαίνουν στο BeautifulPeople.com όπου μπορούν να δουν τα 750.000 μέλη. Όλα τους όμορφα και όλα τους ψάχνουν εργασία. Το κάθε μέλος έχει από κάτω βαθμολογία… ομορφιάς η οποία έχει προκύψει από τις ψήφους των άλλων. Και κάπως έτσι, οι εργοδότες αποφασίζουν ποιο να προσλάβουν!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JUNE/5_6/too-pretty-slide.jpg
Να και η Laura Fernee που είχε την βασική ιδέα της ίδρυσης του site.

Και αφού στο σημείο αυτό εξάντλησα όλα τα info που μπορεί να είχα να μοιραστώ μαζί σου, λέω να το συζητήσουμε. Πώς σου φαίνεται ως ιδέα; Εγώ, πάντως, θα είχα μεγάλη εσωτερική πάλη προτού ανεβάσω photo μου σε ένα site μόνο για όμορφους! Γιατί το αν είσαι όμορφος καλό είναι να στο λένε οι άλλοι… Και κάτι ακόμη: υπάρχει κάποιος χώρος που να μπορώ να ανεβάσω και τις σπουδές μου ή η γαλλική μου μύτη αρκεί;

Read More

And More