Νυφικά χτενίσματα: 23 ιδέες κατευθείαν από τις bridal πασαρέλες!

Πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας; Λοιπόν, χωρίς καμία διάθεση να σε αγχώσω πρέπει να σου πω το εξής: το να βρεις το χτένισμα που θα κάνεις είναι εξίσου σημαντικό με το να βρεις το νυφικό που θα φορέσεις. Ή, για να το θέσω καλύτερα, αφού βρεις το νυφικό που θα φορέσεις θα πρέπει να εστιάσεις έπειτα στο χτένισμα που θα κάνεις ώστε να υπάρχει συνοχή. Μερικά απλά παραδείγματα: δεν μπορείς να επιλέξεις ένα bohemian νυφικό και τα μαλλιά σου να είναι πιασμένα σε κλασικό σινιόν. Ούτε μπορείς να επιλέξεις ένα κλειστό νυφικό και να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω. Το πρόσωπό σου και η επιδερμίδα σου θα χαθούν μέσα σε τόση πληροφορία.

Αλλά για να σε καθησυχάσω: ο καιρός που τα νυφικά χτενίσματα ήταν και επιτηδευμένα χτενίσματα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον οι νύφες θέλουν να δείχνουν effortless και το χτένισμα είναι βασικό κριτήριο για να το πετύχουν.

Κάθε χρόνο εκτός από τα fashion week για τις αντίστοιχες σεζόν (fall/winter και spring/summer) γίνονται και τα bridal shows όπου σχεδιαστές και οίκοι νυφικών δείχνουν τις συλλογές τους. Τα look που θα δεις εδώ έρχονται κατευθείαν από το επόμενο καλοκαίρι (aka summer 2019). Μετάφραση: όποιο χτένισμα από αυτά κι αν επιλέξεις όχι απλώς δεν θα πέσεις έξω, αλλά θα αποδείξεις και πόσο ενημερωμένη είσαι!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ BRIDAL ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

Read More

And More