5 mini trends και προϊόντα που σε κάνουν όμορφη μέσα στην κρίση!

Πρόσφατα βρέθηκα σε μια παρέα όπου το αντικείμενο συζήτησης ήταν η κρίση (ναι, είναι το πιο hot θέμα συζήτησης τον τελευταίο και χρόνο!). Και κάπου εκεί ανάμεσα σε αναστεναγμούς και έντονες συζητήσεις είπα: “Η κρίση γεννάει ευκαιρίες!” (κλισέ!). Και ήταν η ίδια στιγμή που δέκα ζευγάρια γουρλωμένα μάτια γύρισαν προς το μέρος μου σαν να έλεγα το πιο αστείο ανέκδοτο στον κόσμο (ουπς!). Ξεπερνώντας τα πέντε πρώτα δεύτερα αμηχανίας συνέχισα με τεκμήρια! Κι επειδή δεν είμαι οικονομολόγος αλλά συντάκτρια ομορφιάς, θα σου παραθέσω όλα αυτά μέσα από το πρίσμα της ομορφιάς.

Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία make up artists, hair stylists και εταιρίες καλλυντικών (κυρίως αυτές!) δημιουργούν νέες βάσεις, ρίχνουν τα κόστη και μας συστήνουν σε ολοκαίνουρια mini trends και προϊόντα που έχουν έναν μόνο σκοπό: να είμαστε όμορφες εν μέσω κρίσης! Ποια, πώς, γιατί; Όλη η λίστα παρακάτω!

Επιστροφή στις… ρίζες!

Η άβαφη ρίζα είναι ένα hair trend το οποίο έχει επιστρέψει δυναμικά φέτος. Παλιότερα αν η ρίζα σου είχε βγει έστω και ελάχιστα έπρεπε να εφεύρεις τρόπους και να κάνεις χτενίσματα ώστε να καμουφλάρεις το αποτέλεσμα μέχρι να κλείσει ε-πει-γό-ντως ραντεβού στο κομμωτήριο! Σήμερα, η Rihanna αποτελεί το καλύτερό μας άλλοθι όταν έχουμε βγει εκτός budget!
Προσοχή: άβαφη ρίζα και ombre είναι δύο διαφορετικά πράγματα! Στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για μια ολόκληρη τεχνική εργασία που απαιτεί “εργατοώρες” από τον κομμωτή σου! Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ εδώ!
Το trick των stars του Hollywood! Stars όπως Sarah Jessica Parker και Madonna βάφουν την ρίζα τους σκούρα. Σκέψου το: αν άφηναν τα μαλλιά τους να μακραίνουν φυσικά τότε στην ρίζα θα φαίνονταν έντονα κάποιες λευκές τριχούλες. Συμπέρασμα: αν έχεις λευκά μαλλιά, δυστυχώς αυτό το mini trend δεν είναι για σένα! Ωστόσο, μπορείς να ανοίξεις αρκετά τα μαλλιά σου έτσι ώστε όταν βγαίνει ελάχιστα η λευκή ρίζα να μην κάνει αντίθεση με τα υπόλοιπα.

Τα nude νύχια

Τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε μια έντονη επιλογή στην φυσικότητα. Φυσικά μακιγιάζ που κάνουν καριέρα και σαν “No make up make up” (δες εδώ το βίντεο για να το πετύχεις), μαλλιά καθόλου επιτηδευμένα αλλά φροντισμένα και όμορφα, νύχια άβαφα! Αυτό το καλοκαίρι οι πασαρέλες των οίκων πλημμύρισαν με “γυμνά” νύχια. Το θες με ονόματα: Marni (βλ. την photo παραπάνω), Isabel Marant, Dior με ένα πολύ φυσικό nude βερνίκι (όταν ξεφτίζει δεν φαίνεται!) και Giambattista Valli, οίκος στον οποίο χρησιμοποιήθηκε μόνο ένα top coat.

Η τεχνολογία των BB κρεμών

Και ξαφνικά τα αρχικά ΒΒ τα βλέπεις και τα ακούς παντού! Οι νέες κρέμες ΒΒ που τα κάνουν όλα μας έρχονται κουτί! Ενυδάτωση, λάμψη, αντιγήρανση, κάλυψη και όλα όσα θες. Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές προτάσεις για κάθε budget. Αλλά δεδομένου ότι εδώ αναζητούμε smart budget λύσεις η BB κρέμα της Garnier θα σε ενθουσιάσει!
Tip 1: Μάθε περισσότερα για την ΒΒ της Garnier εδώ.
Tip 2: Μάθε περισσότερα για τις ΒΒ κρέμες και την τεχνολογία τους εδώ.

Κορδέλες στα μαλλιά

Αγαπώ την Lauren Conrad! Αλλά το θέμα εδώ δεν είναι εκείνη αλλά η πλεξίδα της. ‘Η καλύτερα η κορδέλα που έβαλε στο τελείωμα της πλεξίδας της. Κορδέλες μπορείς να αγοράσεις κι εσύ από ένα κατάστημα με είδη ραφής ή απλώς να κρατάς τους φιόγκους από τα δώρα που μπορεί να σου κάνουν. Ένα μικρό, οικονομικό αξεσουάρ μπορεί να δώσει twist και στιλ στο χτένισμά σου. Το έκανε και η Δέσποινα Βανδή την προηγούμενη εβδομάδα. Δες εδώ!

Προϊόντα επαγγελματικής αποτρίχωσης στο σπίτι

Αν συνηθίζεις να κάνεις αποτρίχωση στην αισθητικό σου, που σημαίνει ότι διαθέτεις την φορά περίπου 20 ευρώ, αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει! Η Veet μόλις κυκλοφόρησε την Easy Wax. Μια ηλεκτρική συσκευή αποτρίχωσης που κοστίζει €14.99 και το κρατάς για πάντα! Όσον αφορά τον τρόπο χρήσης του: το βάζεις στην πρίζα, περιμένεις 40 λεπτά να ζεσταθεί, απλώνεις σε μικρές περιοχές και τραβάς από την αντίθετη φορά της τρίχας. ‘Ετοιμη!

Read More

And More