Chrome Nails στις ωραιότερες αποχρώσεις της Άνοιξης

Τα nail trends της φετινής σεζόν είναι εντυπωσιακά και κάθε άλλο παρά minimal. Τρία χρόνια αποχής από τις βραδινές εξόδους αλλά και την κοινωνική ζωή ήταν αρκετά και οι nail artists επανέρχονται με look που είναι αφιερωμένα στον μαξιμαλισμό και το extravagant. Οι μεταλλικές υφές είναι και πάλι εδώ και τα chrome nails στις πρώτες θέσεις των trends με τις celebrities να υιοθετούν τις ωραιότερες εκδοχές εμπνέοντας όλες εμάς. 

Κι αν πιστεύεις ότι πρόκειται για μία τάση που ταιριάζει στο φθινόπωρο ή το χειμώνα, κάνεις λάθος μιας και οι experts έχουν δημιουργήσει τέλεια μανικιούρ χρησιμοποιώντας τόσο παστέλ όσο και έντονες αποχρώσεις. Λίγο πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ λοιπόν, δες στη συνέχεια τα ωραιότερα chrome nails. Μένει να επιλέξεις το αγαπημένο σου. 

Instagram: @betinagoldstein

H Betina Goldstein λατρεύει τη συγκεκριμένη τάση και την έχει δημιουργήσει στο πιο εκκεντρικό χρώμα που είναι το πράσινο, αποδεικνύοντας πως δείχνει υπέροχο και στα κοντά νύχια της. 

Instagram: @arfi.nails

Baby Blue: Πρόκειται για ένα χρώμα που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες και αναβαθμίζεται πολύ όταν έχει το chrome εφέ. Μπορείς να το υιοθετήσεις είτε έχει stiletto nails είτε κοντά και περιποιημένα.  

Instagram: @arfi.nails

Μοβ: Ένα ακόμη χρώμα που λατρεύουν οι nail artists και προτείνουν να το τολμήσεις. Κι αν το θεωρείς εξεζητημένο και υπερβολικό για εσένα μπορείς να το περιορίσεις στα tips και σε ένα french manicure που θα λατρέψεις.

Instagram: @nailsbymh

Light Green: French Manicure και πάλι, που συνεχίζει να είναι τάση και τη φετινή χρονιά. Κι αν αγαπάς τις φωτεινές αποχρώσεις η φωτεινή απόχρωση του πράσινου είναι μια τέλεια ιδέα.  

Instagram: @nailsbymh

Pastel και shimmer: Το λιλά και το shimmer αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και την πιο minimal εκδοχή του chrome. 

Instagram: @nailsbyzola

Silver: Είναι το απόλυτο chrome nails look και κατάλληλο μόνο για τις τολμηρές. 

Intsagram: @nailsbymh

Minimal: Ένα μανικιούρ που κινείται ανάμεσα στο chrome και το pearl. Υπέροχο για την ημέρα του γάμου σου αλλά και την επόμενη βραδινή σου έξοδο. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και μπορείς αν το δημιουργήσεις ακόμη και μόνη σου αρκεί να αποκτήσεις το κατάλληλο βερνίκι. 

Instagram: @nailsbymh

Bronze Goddess: H celebrity nail artist Michelle Humphrey προτείνει  την απόλυτη καλοκαιρινή απόχρωση στην chrome μορφή της που αξίζει να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας.  

Instagram: @dualipa

Η Dua Lipa λατρεύει τα εκκεντρικά μανικιούρ και τολμά το εξεζητημένο golden chrome που χαρίζει glam rock πινελιά στο beauty look της.   

Instagram: @overglowedit

Rainbow chome corners: Γεωμετρικό και με τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου είναι το πιο σοφιστικέ μανικιούρ ever.  

Read More

And More