Cowhide nails! Ποιο είναι ακριβώς το μεγαλύτερο trend στα νύχια του φθινοπώρου!

Έναν περίπου χρόνο πριν το cow print στα νύχια ήταν τόσο τεράστια τάση που ακόμη και τα πιο… minimal at heart κορίτσια όπως ήταν η Kendall Jenner, υπέκυψαν στο trend (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Για όσες δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη τάση ήθελε τα νύχια μας να δανείζονται το print της αγελάδας στις αποχρώσεις άσπρου και μαύρου.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά, περνάμε στη μεγαλύτερη τάση στο nail art του φθινοπώρου που είναι το cowhide. Κάπως έτσι, λοιπόν, το cow print μας συστήνεται εκ νέου, αυτή τη φορά στην πιο… γήινη και με λιγότερο σκληρές αντιθέσεις εκδοχή του ή, πιο απλά, αντί για άσπρο- μαύρο έχουμε καφέ- κρεμ ή σε κάποιες περιπτώσεις λευκό.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να εμπνευστείς- αντιγράψεις ή για να κρατήσεις στην άκρη του μυαλού σου.

@getnailedbristol

Ένας συνδυασμός γαλλικού και cowhide print μαζί ώστε να συνδυάσεις δύο μεγάλες τάσεις που επικρατούν τώρα στα νύχια σε ένα!

@missladyfinger

H nail artist Taryn Granados αποδεικνύει ότι αυτό το μανικιούρ μπορεί να σε πάει παντού: από την παραλία για να ζήσεις μερικές τελευταίες μέρες του καλοκαιριού μέχρι την πόλη όλο το φθινόπωρο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο print μοιάζει και πολύ εύκολο να το πετύχεις: πέρασε την βάση των νυχιών σου δύο στρώσεις κρεμ βερνίκι, περίμενε να στεγνώσει κι έπειτα με ένα λεπτό πινέλο σχημάτισε το περίγραμμα και γέμισε το εσωτερικό με ένα καφέ βερνίκι.

@paragonnails

Αν σκέφτεσαι ότι τα νύχια σου μπορεί να είναι κοντά για μια τέτοια επιλογή αυτό εδώ το αποτέλεσμα θα σου αλλάξει γνώμη. Και μια ακόμη λεπτομέρεια: αν παρατηρήσεις θα διαπιστώσεις ότι στηρίζεται σε δύο αποχρώσεις του καφέ: ένα πιο σκούρο και ένα πιο ανοιχτό.

@paris_mcelroy

Αυτό το μανικιούρ μπορεί να κάνει τα νύχια σου να δείχνουν πολύ μακριά! Για να το πετύχεις α) θα πρέπει να έχεις skills στο μανικιούρ β) θα πρέπει να έχεις και μακριά νύχια. Για να το υιοθετήσεις λίμαρε τα νύχια σου για να τους δώσεις αυτό το αμυγδαλωτό σχήμα, πέρασε δύο στρώσεις nude βερνίκι και υιοθέτησε αυτό το print σε κάποια από τα νύχια σου σχηματίζοντας “νερά” με αυτό το καφέ βερνίκι.

@stylemybonez

Μια ωραία ιδέα για το cowhide manicure είναι να κάνεις το print πάνω από ένα ημιμόνιμο μανικιούρ που έχει αρχίσει να μακραίνει. Έτσι, αν δεν μπορείς να βρεις ραντεβού για να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ σου ή αν θέλεις να κρατήσεις το ημιμόνιμο λιιιιιγο ακόμη, αυτή εδώ είναι η καλύτερη επιλογή!

 

Read More

And More