DIY: Το ωραιότερο floral nail look

Ξεκινώντας, θέλω να σου συστήσω την αγαπημένη μου nail artist. Ονομάζεται Betina Goldstein και δημιουργεί τα πιο κομψά nail looks ever. Έχει μεγάλη αδυναμία στις nude αποχρώσεις και τα κοντά νύχια Τις περισσότερες φορές τα μανικιούρ που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό γίνονται viral, ειδικά όταν πρόκειται για nail art designs όπως για παράδειγμα τα εμβληματικά κύματα αλλά και τα minimal logo nails. 

Τους τελευταίους μήνες και με αφορμή τα lockdown, εκτός από posts με φωτογραφίες των looks ανεβάζει και video όπου δείχνει πως θα το δημιουργήσεις μόνη στο σπίτι. Το τελευταίο floral είναι ένα από τα ωραιότερα και μπορείς να το πετύχεις πανεύκολα, μέσα σε λίγα λεπτά. Εκτός από τα βερνίκια νυχιών σε λευκό και κόκκινο χρώμα αντίστοιχα, θα χρειαστείς ένα λεπτό πινελάκι, μια βάση και ένα top coat. Αφού τα συγκεντρώσεις παρακολούθησε το video που ακολουθεί:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Η βάση παραμένει διάφανη και ζωγραφίζεις τα λουλούδια στην άκρη του νυχιού. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι βερνίκι έχεις στο νεσεσέρ σου ή glitter αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και θέλεις μια glam πινελιά. 

Read More

And More