Floral μανικιούρ για τη μεγαλύτερη γιορτή της άνοιξης!

Πολλά πράγματα μπορείς να επικοινωνήσεις μέσα από ένα μανικιούρ και σίγουρα την αισιόδοξη διάθεσή σου για την μεγαλύτερη γιορτή της άνοιξης που φέτος συναντά μια άλλη γιορτή, την Πρωτομαγιά. Για τη σημερινή μέρα, λοιπόν, αλλά και όλες τις επόμενες που θα έρθουν σου προτείνουμε τα πιο floral αλλά και stylish ταυτόχρονα μανικιούρ

Κάνε scroll down και σώσε το πιο (ή τα πιο!) αγαπημένα σου για να τα υιοθετήσεις με την πρώτη ευκαιρία!

1.Updated μαργαρίτες

@nataliepavloskinails

Μας αρέσει πολύ η updated και minimal εκδοχή από αυτές εδώ τις μαργαρίτες αλλά και ο τέλειος χρωματικός συνδυασμός αυτού του παστέλ- γαλάζιου με το κίτρινο. 

2.Studded flowers 

@hollyfalconails

Λουλούδια με τρουκς; Αυτός ο συνδυασμός μας αρέσει πολύ γιατί συνδυάζει τον ρομαντισμό που προσδίδουν οπουδήποτε τα λουλούδια μαζί με την ροκ διάσταση που αποκτούν λόγω των τρουκς. Τέλεια επιλογή αν κινείσαι κάπου ανάμεσα!

3.French and floral 

@nailartbysig

Το γαλλικό μανικιούρ σε συνδυασμό με τα floral στοιχεία στην επιφάνεια του νυχιού μας αρέσει πολύ! Ένα extra hint είναι πως για να κάνεις τη γραμμή του γαλλικού μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσεις και για να σχηματίσεις τα λουλούδια. 

4.Μπουκέτο λουλουδιών 

@color_camp 

Πέρασε μια pink- nude βάση στην επιφάνεια των νυχιών σου και σχημάτισε μικροσκοπικά λουλούδια κοντά στην βάση τους. Για να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμη πιο ενδιαφέρον μπορείς να επιλέξεις διαφορετικές υφές βερνικιών και οπωσδήποτε κάποια glittery. Καθώς το φως θα πέφτει πάνω στα νύχια σου οι αντανακλάσεις που θα σχηματίζονται θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες!

5.Blue(m)!

@paintbucketnails

Αυτό το μανικιούρ μας θυμίζει πολύ τις κινέζικες πορσελάνες και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας. Για να το πετύχεις χρειάζεσαι μια λευκή ημιδιάφανη βάση, ένα μπλε βερνίκι και ένα λεπτό πινελάκι. Αυτά ή απλώς να αφεθείς στα χέρια ενός nail expert!

6.Μαργαρίτες- κονφετί 

@thuybnguyen

Είναι ένα μανικιούρ που έχει αγαπήσει η Kaia Gerber και αποτελεί την πιο minimal και chic προσέγγιση στο floral manicure!

7.Orange-ish 

@overglowedit 

Το πορτοκαλί που παραπέμπει στα ελληνικά ηλιοβασιλέματα είναι μια ακόμη τέλεια επιλογή για τους επόμενους μήνες. Επιστράτευσε τα αγαπημένα σου βερνίκια σε όλες τις πορτοκαλί αποχρώσεις και είσαι έτοιμη!

8.Mismatched

@yeswhatnails 

Ένα χρώμα σε κάθε νύχι! Μια ακόμη επιλογή προκειμένου να προσθέσεις extra ενδιαφέρον στο έτσι κι αλλιώς πολύ ενδιαφέρον nail art που έχεις επιλέξει. 

9.The daisy line

@nailsbymh 

Κάνε ένα διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ οριοθετώντας τη γραμμή με μικρές μαργαρίτες. Κι εδώ βλέπουμε πάλι το συνδυασμό του baby blue με το κίτρινο που, όπως φαίνεται, είναι πολύ πετυχημένος!

 

Read More

And More