French Manicure: Τα καλοκαιρινά looks που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

To french manicure είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Αν και έμεινε για μία, τουλάχιστον, δεκαετία στην άκρη, super models και it girls το έφεραν στο προσκήνιο αρχικά στην κλασική του και iconic μορφή και στη συνέχεια στις πιο ευφάνταστες εκδοχές του. Και οι nail artrists με τη σειρά τους δημιουργούν κάθε σεζόν τα πιο εντυπωσιακά french manicure, με τις πιο ζωηρές αποχρώσεις και εμπνευσμένα σχέδια στα tips μόνο. 

Και τώρα, που το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ κι εσύ έχεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου το συγκεκριμένο trend είναι μια τέλεια ιδέα. Κι αν πιστεύεις ότι ταιριάζει μόνο στα μακριά νύχια κάνεις λάθος. Οι experts το προτείνουν ακόμη κι αν έχεις κοντά. Αρκεί να δεις στη συνέχεια μερικά από τα αγαπημένα μου και να επιλέξεις. 

Instagram: @riysnails

Το τιρκουάζ συνδυάζεται τέλεια με το λαμπερό κίτρινο του ήλιου. Γεωμετρικά σχέδια και dots εναλάσονται για να χαρίσουν στο μανικιούρ σου ένα εφέ που θα το αναβαθμίσει μοναδικά.  

Instagram: @nailsbymh

Το metallic φινίρισμα είναι μεγάλη τάση κι αν θεωρείς υπερβολικό να απλώσεις σε όλη την επιφάνεια των νυχιών ένα ασημένιο βερνίκι, μπορείς να ζητήσεις από τη nail artist να το περιορίσει στα tips. Είναι το look που ταιριάζει αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή απλά τολμηρή.  

Instagram: @nailsbymh

Πράσινο: Ήρθε για να μείνει όλη τη χρονιά και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις θα επιλέξεις την πιο φωτεινή του απόχρωση και την πιο λαμπερή όψη. Με το ίδιο χρώμα εκτός από τα tips θα ζωγραφίσεις μικρά αστέρια στη διάφανη βάση. 

Instagram: @jenny.jennys

Λιλά: Το french mani ταιριάζει πολύ και στα τετράγωνα νύχια και το μοβ της λεβάντας είναι υπέροχο και το καλοκαίρι. Ρομαντικό και ουδέτερο δεν σε δεσμεύει. 

Instagram: @jenny.jennys

Soft Glam: Η βάση αποκτά συγκλονιστική λάμψη, τα tips έχουν το κλασικό λευκό με διαφάνεια όμως χρώμα και μια λεπτή glitter γραμμή δημιουργεί το twist που χαρίζει μια πινελιά πολυτέλειας.  

Instagram: @amyle.nails

Multi color & designs: Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εμπιστευτείς την ειδικό. Μπλε, τιρκουάζ, κόκκινο, λιλά, κίτρινο και πορτοκαλί σε έναν ξέφρενο συνδυασμό. 

Instagram: @riysnails

Happy face: Η αγαπημένη “φατσούλα” πρωταγωνιστεί στο πιο χαρούμενο μανικιούρ του καλοκαιριού. 

Instagram: @overgowedit

Κεράσια μεν αλλά όχι έτσι απλά: Τι ακριβώς σημαίνεις αυτό; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα tips έχουν μια ροζ και σχεδόν fluo απόχρωση. Στην επιφάνεια όμως των νυχιών δύο κεράσια που έχουν σχήμα καρδιάς αναβαθμίζουν το look με τον πιο γλυκό και εκκεντρικό μαζί τρόπο. 

Read More

And More