Hailey Bieber: Με το μανικιούρ που έγινε viral και αγαπούν πολύ celebrities και it girls

Αρκετές σεζόν πριν η Hailey Bieber δημιούργησε μια τάση τόσο στο μακιγιάζ όσο και το μανικιούρ που έγινε viral και η αγαπημένη τόσο των celebrities όσο και των it girls. Πρόκειται για το glazed donut με την απίθανη λάμψη και τις nude αποχρώσεις.

Ειδικά τα glazed donut nails έγιναν εμμονή για τις διάσημες φίλες και μη της Bieber με αποτέλεσμα να το δούμε ακόμη και στο κόκκινο χαλί. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Και τώρα, στις αρχές της άνοιξης το super model υιοθετεί και πάλι το συγκεκριμένο nail look υπενθυμίζοντας σε όλες μας ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά με κομψό τρόπο μανικιούρ, κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις και μήκος νυχιών. Η celebrity nail artist Zola Ganzorigt είναι υπεύθυνη για το αποτέλεσμα αλλά κι εκείνη που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα κοντινό πλάνο από τα νύχια της Bieber. H expert σχολίασε: “Το glazed donut nail trend δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Έχουν περάσει περίπου 2 περίπου από τότε που έγινε viral αλλά και το κλασικό στο κόκκινο χαλί. Δημιούργησα το ίδιο ξανά στην Hailey Bieber για το after party των Oscars”. 

Read More

And More