Ladybug manicure: το πιο καλοκαιρινό nail art είναι αυτό που θα δεις εδώ!

Κατά καιρούς οι nail artist εμπνέονται από διάφορα θέματα και δημιουργούν σχέδια στα νύχια. Το 2019 το butterfly nail art ήταν top στις λίστες των επιλογών και το 2021, δηλαδή αυτό το καλοκαίρι, την θέση αυτού του trend έρχεται να πάρει το ladybug nail art. 

Το μανικιούρ που συνδυάζει με τεράστια επιτυχία το κόκκινο με το μαύρο και το πιο… τυχερό έντομο, είναι σε πολλούς λογαριασμούς instagram που βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να δείξεις στην nail artist σου!

@narinanails 

Μια άλλη μεγάλη τάση στα νύχια είναι το γαλλικό. Μπορείς να δημιουργήσεις, λοιπόν, ένα nail art με κόκκινη γραμμή στην άκρη και σχέδιο από πασχαλίτσα στον παράμεσο. 

@raechelsnails 

Πόσο cute μπορεί να είναι αυτό το μανικιούρ; Μια οπάκ nude βάση και ένα σχέδιο πασχαλίτσα στην άκρη του κάθε νυχιού. Ένας έξυπνος τρόπος να αξιοποιήσεις το οβάλ σχήμα σου. 

@revillebeauty

Αν αγαπάς το nail art και δεν δηλώνεις minimal at heart, αυτό το μανικιούρ είναι μια επιλογή που θα αγαπήσεις! Θα χρειαστείς τρία βερνίκια (μαύρο, κόκκινο και λευκό) και ένα εργαλείο dot για να σχηματίσεις τις τελίτσες που θες. 

@nailitmag 

Μια ακόμη εκδοχή του ladybug manicure που φλερτάρει με την καρδούλα αφού με μια πρώτη ματιά δεν μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις τι είναι. 

@hamsamanicure1

Μας αρέσει πολύ το λευκό βερνίκι το καλοκαίρι και αυτή η λεπτομέρεια από πασχαλίτσα σε ένα νύχι μπορεί να φέρει και ένα ενδιαφέρον twist στο μανικιούρ σου αλλά και καλή τύχη!

@nailsbytaija

Αυτό το μανικιούρ με αυτά τα χρώματα και τις ημιδιάφανες υφές μοιάζει περισσότερο με jelly candies! 

@nailsbyshainy

Γιατί να ζωγραφίσεις στα νύχια σου μόνο μια πασχαλίτσα όταν έχεις το περιθώριο να ζωγραφίσεις… όλο το χωράφι; Αυτό το μανικιούρ μας αρέσει πολύ!

Read More

And More