Matcha Latte Nails: Είναι η νέα εμμονή του TilTok που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα και μήκη

Τα κορίτσια στο TikTok θα μας τρελάνουν με τις εμπνεύσεις τους που μέσα σε μερικές ώρες γίνονται trends. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες είναι απίθανες και ευρηματικές. Και όσον αφορά στα μανικιούρ, η τελευταία στη σειρά έχει να κάνει με το πράσινο χρώμα που θυμίζει το αγαπημένο τους matcha tea. Το νέο trend ονομάζεται matcha latte κι αν πιστεύεις ότι σε περιορίζει κάνεις λάθος μιας και μπορείς να επιλέξεις από το cream green μέχρι και την πιο έντονη απόχρωση.

https://www.tiktok.com/@fabienneoonk/video/7240859965852814618?embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_name&refer=embed&referer_url=www.glamourmagazine.co.uk%2Farticle%2Fmatcha-nails&referer_video_id=7240859965852814618

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες το πράσινο είναι το χρώμα της ηρεμίας και της αισιοδοξίας. Και αυτό σημαίνει ότι εκτός από ένα υπέροχο χρώμα που αναβαθμίζει το μανικιούρ θα σε χαλαρώνει κάθε φορά που θα κοιτάς τα νύχια σου. 

Οι nail artists το αγαπούν πολύ και αυτός είναι ο λόγος που έχουν δημιουργήσει απίθανα nail looks και art designs. Κι εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει και θα το αποθηκεύσεις για να πας προετοιμασμένη στο πρώτο σου ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου μετά τις διακοπές. 

Και κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό: Όλες οι πράσινες αποχρώσεις αναδεικνύουν τέλεια την μαυρισμένη σου επιδερμίδα.  

Instagram: @betina_goldstein

Η αγαπημένη Betina Goldstein συνδυάζει το πράσινο με το ροζ σε ένα άκρως γοητευτικό και κομψό compo ιδανικό για κοντά νύχια αλλά και για εσένα που παραμένεις πιστή στο minimal look. 

Instagram: @thehotblend

Ombre ή gradient. Που σημαίνει ότι το tip κάθε νυχιού έχει διαφορετική πράσινη απόχρωση. Το french manicure αποκτά μια απίθανη όψη ενώ το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι κατάλληλο και για τις αναποφάσιστες. 

Instagram: @brushedbyb_

Geometric: Αν αγαπάς τα 70’s, τις καμπύλες αλλά και τα γεωμετρικά σχέδια μην το σκέφτεσαι άλλο, αυτό είναι το μανικιούρ που σου ταιριάζει. 

Instagram: @studiolesmains

French mani: Classic και ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Μια παστέλ, πράσινη απόχρωση είναι η ωραιότερη ιδέα ειδικά αν σ’ έχουν κουράσει τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού. 

Instagram: @bysharnleigh

Με χρυσή λεπτομέρεια: Κι αν πάλι θέλεις μια glam πινελιά ζήτησε από τη μανικιουρίστ να χρησιμοποιήσει χρυσό βερνίκι για να δημιουργήσει το απόλυτο twist. 

Instagram: @brushedbyb_

Αbstract: Παραμένει μεγάλη τάση και το αγαπημένο nail art design των it girls. Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου δείχνουν ακόμη πιο σοφιστικέ αν συνδυαστούν με το λευκό και στην συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα θυμίζει μικρό έργο τέχνης. 

Instagram: @overglowedit

Green Apple: Ζωηρό και δροσερό σαν το πράσινο μήλο είναι το χρώμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση. 

Read More

And More