Mermaid nails: Η καλοκαιρινή τάση που θα συνδυάσεις με το wet look

Οι nail artists έχουν ήδη ξεκινήσει να αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους καλοκαιρινές τάσεις κάποιες από τις οποίες είναι εμπνευσμένες από ταινίες όπως είναι για παράδειγμα η Ariel. Ναι σωστά κατάλαβες, η γοργόνα που αν την δεις με διαφορετική ματιά θα αντιληφθείς ότι πρόκειται για beauty icon. Πρόκειται για το mermaid nail look που αντικατοπτρίζει τη θάλασσα και τον βυθό. 

Μην ξεχνάς άλλωστε πως το wet look στα μαλλιά και τα mermaid waves είναι δύο ακόμη τεράστια trends που είδαμε στις πασαρέλες. Θα το συνδυάσεις με το πιο λαμπερό και εντυπωσιακό μανικιούρ. 

Instagram: @overglowedit

Περλέ φινίρισμα: Το γαλάζιο χρώμα είναι στην πρώτη θέση της λίστας του mermaid mani και το φινίρισμα που θυμίζει πέρλα του χαρίζει το ωραιότερο και πιο πολύτιμο εφέ. 

Instagram: @banicured

Κοχύλια: Αν ανήκεις στις τολμηρές ζήτησε από τη nail artist να δημιουργήσει σχήμα κοχυλιών στην επιφάνεια των νυχιών και να τα στολίζει με ένα μικροσκοπικό κρύσταλλο στη βάση. Ένα ίχνος από κοραλλί απόχρωση θα του χαρίσει την τέλεια όψη. 

Instagram: @lolo.nailedit

Κύματα: Η απόλυτα καλοκαιρινή εκδοχή του french manicure θέλει να ζωγραφίσεις αφρούς και κύματα σε λευκό και γαλάζιο χρώμα με ελάχιστη ποσότητα glitter να προσφέρουν μια μαγική πινελιά. 

Instagram: @nailsbymh

Κρύσταλλα: Κι αν πάλι αγαπάς τα glam look ένα french manicure με τρικουάζ απόχρωση στα tips και κρύσταλλα στο ίδιο ακριβώς χρώμα θα αναβαθμίσει το μανικιούρ. 

Instagram: @mytownhouseuk

Αστερίες: Ακόμη και στα κοντά νύχια μπορείς να υιοθετήσεις το mermaid trend, στην πιο minimal και chic μορφή του. Κρατάς τη βάση διάφανη και στολίζεις δύο μόνο νύχια με χρυσούς αστερίες. 

Instagram: @themaniclub

Shimmer: Όποιο κι αν είναι το μήκος των νυχιών σου έναν γαλάζιο βερνίκι με έντονο shimmer που αντανακλά κάτω από το φως του ήλιου, είναι η τέλεια πρόταση. 

Instagram: @phoebesummernails

Seashell tips: Το french manicure αποκτά καλοκαιρινή όψη χάρη στη λάμψη που έχουν τα κοχύλια, στα tips. 

Instagram: @lolo.nailedit

Mermaid Tail: Θυμίζει την ουρά της γοργόνας. Πολυδιάστατο, με το γαλάζιο και το ασημί να συνδυάζονται αριστουργηματικά.  

 

Read More

And More