Milk Nails: Το αγαπημένο look των celebrities είναι η πιο chic επιλογή για την Άνοιξη

Οι celebrities έκαναν την επιλογή τους όσον αφορά στο μανικιούρ δημιουργώντας τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν που είναι τα “Milk Nails”. Από την Kylie Jenner και την Kim Kardashian μέχρι την Jennifer Aniston και την Nicole Peltz-Beckham όλες τους έχουν υιοθετήσει στο συγκεκριμένο look στις τελευταίες τους επίσημες εμφανίσεις. Ήταν το μανικιούρ που είδαμε πολύ στην απονομή των Oscars μιας και θεωρείται από τους experts το πιο κομψό και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη συνέχεια του “clean girl” trend που θέλει παστέλ ή σχεδόν διάφανες αποχρώσεις στο μακιγιάζ. Με την ίδια φιλοσοφία το αγαπημένο 90’s nail look επανέρχεται με μία μικρή διαφορά: Αντί τα νύχια να έχουν μια ροζ ή λευκή πινελιά, τα δύο χρώματα συνδυάζονται δημιουργώντας το πιο λαμπερό και minimal φινίρισμα

Instagram: @kimkimnails

Ταιριάζει και αναβαθμίζει όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και είναι τέλειο τόσο για τις επίσημες, βραδινές εμφανίσεις όσο και για νυφικό μανικιούρ. 

Instagram: @iramshelton

Κι αν αγαπάς πολύ το λευκό χρώμα μπορείς να παραμείνεις πιστή σε αυτό αρκεί να έχει την απαλή διαφάνεια και όχι το εφέ μιας “δυνατής” στρώσης που καλύπτει τη βάση σου. 

Instagram: @inthespaindustry

Το milky είναι το τέλειο trend για τα κοντά νύχια χαρίζοντας μια “clean” εικόνα ενώ παράλληλα δείχνουν πάντα περιποιημένα και σοφιστικέ.  

Instagram: @harrietwestmoreland

Το ροζ είναι και τη φετινή σεζόν στο προσκήνιο που σημαίνει ότι η πιο απαλή του απόχρωση θα αναβαθμίσει το look σου με τον πιο απλό και διακριτικό τρόπο. 

Instagram: @harrietwestmoreland

Έξτρα λάμψη: Ένας πολύ απαλός ιριδισμός επιτρέπεται αρκεί να γίνεται ορατός κάτω από το φως του ήλιου μόνο.  

Instagram: @kyliecosmetics

Η Kylie Jenner επέλεξε ένα φυσικό milky χρώμα για τη φωτογράφιση της καμπάνιας για τη νέα της μάσκαρα αποδεικνύοντας ότι χαρίζει classy look ακόμη και στα stiletto nails. 

Instagram: @harrietwestmoreland

Σύμφωνα με τους celebrity nail artists, η διάφανη βάση είναι μια εξίσου υπέροχη ιδέα ειδικά αν έχεις κοντά νύχια. Μπορείς να την εφαρμόσεις ακόμη και μόνη στο σπίτι ή να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ να την απλώσει αμέσως μετά την περιποίηση. 

Instagram: @kimkardashian 

Αν και η Kim Kardashian είναι fan του μαξιμαλισμού, συνηθίζει στις πιο σημαντικές της στιγμές να υιοθετεί το κλασικό milky nails look που της ταιριάζει πολύ. 

Read More

And More