Mismatced nails: Το τέλειο μανικιούρ για τις αναποφάσιστες και τολμηρές

Υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που μένουν πιστές στο minimal και nude μανικιούρ ανεξάρτητα από την εποχή ή την περίσταση και μία δεύτερη που τολμά ακόμη και τις πιο εντυπωσιακές τάσεις ειδικά το καλοκαίρι. Το σημερινό trend είναι αφιερωμένο στις τολμηρές μιας και πρόκειται για το πιο χαρούμενο, ανατρεπτικό και απλά υπέροχο. Ονομάζεται mismatched και θέλει κάθε νύχι να έχεις διαφορετικό χρώμα και nail art design.  

Κι αν έχεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο look να ζητήσεις αρκεί να δεις στη συνέχεια τα ωραιότερα mismatched nails για να εμπνευστείς. 

Instagram: @thehangedit

Double French στις αγαπημένες σου αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο μανικιούρ έχει δύο ιδιαιτερότητες. Αρχικά είναι αντίθετο french mani και τα χρώματα προέρχονται τόσο από την κλασική, καλοκαιρινή παλέτα όσο και τη φθινοπωρινή. 

Instagram: @nailartbyqueenie

Evil eye, cow print, smiley face, floral και abstract. Όλες οι τάσεις μαζεμένες σε ένα μόνο μανικιούρ. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο ή πιο εξεζητημένο; 

Instagram: @nailartbyqueenie

Το smiley face έχεις την τιμητική του φέτος κι αν ζητήσεις από τη nail artist να δημιουργήσει το πιο χαριτωμένο και με cartoon διάθεση και να το συνδυάσει με φλόγες, yin-yang, μερικά μικροσκοπικά λουλούδια και το σχήμα του σκακιού, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.  

Instagram: @alyssanailtech

Φρούτα, κυματισμοί, evil eyes και χαμογελαστές καρδιές σε ροζ, φούξια, μπλε, τιρσκουάζ, κίτρινο, πορτοκαλί και κίτρινο. Μην διστάσεις να αποτυπώσεις στα νύχια σου όλα τα σχέδια που αγαπάς. 

Instagram: @boycott_boringnails

Σύμφωνα με τους experts, δεν υπάρχουν κανόνες που σημαίνει ότι δεν περιορίζεσαι. Μια τέλεια ιδέα είναι το french manicure με τα σχέδια να χαρίζουν στα tips ένα υπέροχο εφέ. 

Instagram: @nailsknowhow

Λάμψεις: Το glitter επιτρέπεται το φετινό καλοκαίρι ακόμη κι αν τα νύχια σου είναι κοντά. 

Instagram: @overglowedit

Ουράνιο τόξο, λουλούδια, αστέρια και wavy look. Μερικές ακόμη ιδέες λίγο πριν επισκεφτείς το nail bar. 

Read More

And More