Neon French Twist: τα νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Σε ότι έχει να κάνει με μανικιούρ δεν υπάρχει καμία πιο κλασική επιλογή από το γαλλικό! Πράγματι, το μανικιούρ που μεσουράνησε το 2000 είναι κλασική και πλέον αγαπημένη αφού χάρη σε it girls όπως η Bella Hadid το συγκεκριμένο μανικιούρ έχουμε δει να επανέρχεται. 

Για το καλοκαίρι το 2021, ωστόσο, το french manicure αναβαθμίζεται και αποκτά έναν πολύ ανανεωμένο αέρα. Το κοινό σημείο αναφοράς της νέας εκδοχής του γαλλικού είναι ότι γίνεται με neon βερνίκια, μια επιλογή καθόλου τυχαία αλλά πολύ σημειολογική: μετά από μια μακρά περίοδο lockdown έχουμε στρέψει το βλέμμα μας σε ένα πιο φωτεινό- χρωματιστό μέλλον. Ένα άλλο κοινό σημείο αναφοράς είναι ότι ναι μεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μόνο neon χρώμα αλλά αγαπάμε περισσότερο το mix and match, τον συνδυασμό περισσότερων φλούο αποχρώσεων. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Το συγκεκριμένο μανικιούρ το είδαμε πολύ πρόσφατα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά δεν είναι μόνο αυτή που το υιοθέτησε. Το Neon Frenh Twist manicure, όπως λέγεται, υπάρχει παντού στο instagram και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια αυτό το καλοκαίρι! Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες που θα δείξεις στην nail artist σου για να περάσετε μαζί από τη θεωρία στην πράξη!

@sophiadoesnailss

Μια τεχνική που θα συναντήσεις πολύ συχνά είναι ένα διαφορετικό φλούο χρώμα σε κάθε νύχι και αντί να δημιουργείς μια παχιά γραμμή στην άκρη του νυχιού όπως θα έκανες με ένα κλασικό γαλλικό, να δημιουργείς ουσιαστικά μόνο το περίγραμμά του χωρίς το γέμισμα. 

@nailartbyqueenie

Σε ότι έχει να κάνει με φλούο χρώματα, το πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Ένας άλλος τρόπος να προσεγγίσεις- υιοθετήσεις την τάση είναι να σχηματίσεις στην άκρη του νυχιού μια παχιά γραμμή και με το ίδιο χρώμα να δημιουργήσεις μια πιο λεπτή κοντά στη βάση. 

@enamelle

Για να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τις εντάσεις των φλούο χρωμάτων φρόντισε η βάση σου να είναι ημιδιάφανη. Έτσι, τα φλούο χρώματα θα τραβήξουν επάνω τους όλη την προσοχή. 

@aimeegracemakeupartist 

Το φούξια και το πορτοκαλί είναι ένα πολύ αγαπημένο μας combo! Αν είσαι αρκετά τολμηρή και σου αρέσουν τα μακριά νύχια μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το μανικιούρ που βλέπεις παραπάνω, αλλιώς μπορείς και να το επιλέξεις σε μικρότερες δόσεις, δηλαδή σε πιο κοντό μήκος και σχηματίζοντας πιο λεπτές τις γραμμές. 

@spygaspalvota

Μια διαφορετική προσέγγιση στην τάση του Neon French Twist manicure είναι να συνδυάσεις ένα παστέλ με ένα φλούο χρώμα. Για παράδειγμα, μπορείς να περάσεις δύο στρώσεις μοβ βερνίκι σε όλη την επιφάνεια και μια λεπτή φλούο κίτρινη γραμμή στην άκρη. 

 

Read More

And More