Pedicure: Τα ωραιότερα χρώματα και σχέδια για τις διακοπές, που είναι πλέον μια ανάσα μακριά

Έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ μία μέρα ή ακόμη και λίγες ώρες πριν φύγεις για διακοπές. Το πεντικιούρ επιβάλλεται να είναι άψογο μιας και θα φοράς όλη την ημέρα σανδάλια και το βράδυ τα αγαπημένα σου πέδιλα. Κι αν δεν έχεις αποφασίσει αν θα της ζητήσεις να απλώσει ένα μόνο χρώμα στα νύχια ή να δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό nail art, εγώ είμαι εδώ με τις  ωραιότερες προτάσεις. 

Από το iconic πλέον Barbiecore και το διαχρονικό πορτοκαλί μέχρι το πιο εξεζητημένο σχέδιο και τη διχρωμία, είναι όλα τους υπέροχα. Εσύ απλά δες στη συνέχεις και αποφάσισε το πεντικιούρ των φετινών σου διακοπών. 

Instagram: @colordept

Ombre: Σε παστέλ αποχρώσεις που αναδεικνύουν τη “διαβάθμιση” με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Γαλάζιο, κίτρινο, ροζ και μια υποψία κοραλλί απλώνονται με ιδιαίτερο τρόπο χαρίζοντας ένα μοναδικό εφέ στο μανικιούρ.   

Instagram: @colordept

Πορτοκαλί: Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού κι εκείνο που αναδεικνύει το μαύρισμα με εξαιρετικό τρόπο. 

Instagram: @colordept

Mix & Match: Κατάλληλο για τις αναποφάσιστες. Που σημαίνει ότι αν βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο διαφορετικά χρώματα μην το σκέφτεσαι άλλο. Απλώνεις ένα σε κάθε πόδι υιοθετώντας το πιο εξεζητημένο αλλά όχι υπερβολικό look του φετινού καλοκαιριού. 

Instagram: @harrietwestmoreland

Barbiecore: Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Κι επειδή είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα επιλέγεις την πιο εντυπωσιακό απόχρωση του ροζ που είναι το φούξια. 

Instagram: @rosiehw

Nude: Κλασικό, minimal και quiet luxury. Ταιριάζει με όλα σου τα μαγιό και σανδάλια ενώ είναι η πιο chic επιλογή ever.  

Instagram: @colordept

Metallics: Για τις τολμηρές μόνο. Φαντάσου όμως τη λάμψη που αποκτά καθώς πέφτει ο ήλιος στα πόδια σου. Αν το κάνεις εικόνα είμαι σίγουρη ότι θα ζητήσεις από τη nail artist να απλώσει στα νύχια σου το πιο εντυπωσιακό, ασημί και μεταλλικό βερνίκι.

Instagram: @lemanoir

French Pedicure: Ότι πιο διαχρονικό και safe ειδικά αν συνδυάσεις τις διακοπές σου με τον γάμο σε νησί που είσαι καλεσμένη. Το συνδυάζεις με το μανικιούρ και είσαι ήσυχη με την επιλογή σου. 

Instagram: @colordept

Πράσινα: Αλλά όχι έτσι απλά. Επιλέγεις τις δύο αγαπημένες σου αποχρώσεις και υιοθετείς το τέλειο summer pedi.  

Instagram: @shuga.studio

Glazed Donut: Ένα ακόμη huge trend που λατρεύουν τα it girls και αναδεικνύει το summer beauty look με τον πιο γοητευτικό τρόπο. 

Instagram: @thehangedit

Multi: Θα σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που κοιτάς τα πόδια σου. Πρόκειται για ένα χαρούμενο pedicure που σου φτιάχνει τη διάθεση. 

Instagram: @colordept

Floral: Η βάση είναι κίτρινη και πάνω της ζωγραφισμένα μικροσκοπικά λουλούδια σε ροζ και γαλάζια απόχρωση. Ρομαντικό, φωτεινό και υπέροχο. 

Instagram: @ifonka_nails

Mirror: Το εφέ που επιτρέπει στον ήλιο να καθρεφτίζεται ενώ δείχνει απίθανο και το βράδυ. Το συνδυάζεις με γενναίες δόσεις shimmer στα πόδια σου. 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More