Raindrop nails! Τα… βρεγμένα νύχια είναι το επόμενο nail art που θα κάνουμε!

Είναι Οκτώβριος που σημαίνει ότι ο καιρός θα έπρεπε να είναι φθινοπωρινός και οι βροχές λίγο πιο εντατικές σε σχέση με τα 30αρια της θερμοκρασίας.

Εμείς δεν αδημονούμε καθόλου για αυτό τον καιρό, αλλά αν συμβαίνει σε εσένα ξέρουμε τι χρειάζεσαι! Υπάρχει ένα nail art το οποίο είναι πολύ φρέσκο και λέγεται Raindrop nails. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, το συγκεκριμένο nail art επιδιώκει να φέρει αυτό το εφέ της βροχής στα νύχια μας και το καταφέρνει τέλεια.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες εικόνες από το συγκεκριμένο μανικιούρ που έχει καταλάβει το instagram αλλά, το κυριότερο, έχουμε και κάποια tips για να σχηματίσεις μόνη σου αυτό το μανικιούρ ακόμη και πάνω από το υπάρχον βερνίκι σου!

@bingus.blings

Μια λογική όταν μιλάμε για νερό είναι να επιλέξεις ένα χρώμα που να σε παραπέμπει, στην προκειμένη το γαλάζιο, το μπλε και το διάφανο.

@nailormoon

Η τέλεια λήψη που αναδεικνύει τέλεια το συγκεκριμένο μανικιούρ που εδώ μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης. Και πράγματι “γράφει” πολύ ωραία στα μακριά, ακρυλικά νύχια.

@nailqueen2020

Αν πραγματικά σου αρέσει το nail art τότε πραγματικά θα σου αρέσει πολύ και το παραπάνω μανικιούρ.

@nami_nail_2019

Coral pink και nail drop σε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ με peachy-ροζ βάση.

@nails.by.emc

Ένας έξυπνος τρόπος να κάνεις το naildrop μανικιούρ σου να δείχνει πιο έντονο είναι να το δημιουργήσεις πάνω σε μια ματ βάση. Έτσι, το contrast με τις γυαλάδες θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Πώς θα πετύχεις αυτό το nail art μόνη σου στο σπίτι!

Υπάρχουν κάποια βασικά βήματα τα οποία μπορείς να κάνεις και να πετύχεις και μόνη σου αυτό το εφέ. Για αρχή, ίσως το no1 step είναι να συγκεντρώσεις όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς για αυτό το μανικιούρ. Δεν έχουμε κάτι χειρότερο από το να ψάχνουμε εκείνο ή το άλλο προϊόν που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε το μανικιούρ μας στα ντουλάπια του μπάνιου μας με κίνδυνο να καταστρέψουμε ότι έχουμε κάνει! Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις, λοιπόν, είναι μια βάση, ένα βερνίκι της επιλογής σου, ένα παχύρρευστο top coat (είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις ένα παλιό σου που σίγουρα θα έχει γίνει παχύρρευστο), ειδικές σταγόνες για να στεγνώσουν τα νύχια σου πιο γρήγορα και εργαλείο dot ή ξυλάκια. Αν δεν έχεις κάτι από αυτά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οδοντογλυφίδα ή ένα τσιμπιδάκι μαλλιών.

 

Αφού συγκεντρώσουμε τα προϊόντα ξεκινάμε! Όπως είπαμε, αυτό το μανικιούρ δείχνει ακόμη πιο έντονο αν έχει ματ βάση. Η αμέσως επόμενη βάση που θα το αναδείξει είναι μια ιριδίζουσα γιατί και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές υφές κι επιπλέον το ιριδίζον βερνίκι θα κάνει blur σε τυχόν ατέλειες. OPI Nail Lacquer Muse Of Milan Collection Leonardo’s Model Color, €11.90

Οι σταγόνες θα “γλιστρήσουν” και θα χαλάσουν αν η βάση σου δεν έχει στεγνώσει, οπότε είναι πολύ βασικό να έχεις εξασφαλίσει πρώτα αυτό. Μια λύση είναι να σχηματίσεις τις σταγόνες σε μια βάση που ήδη έχεις καιρό και μια άλλη είναι να χρησιμοποιήσεις αυτές τις ειδικές σταγόνες που βοηθούν τα νύχια να στεγνώσουν γρήγορα. Σταγόνες για γρήγορο στέγνωμα των νυχιών, Drip Dry, OPI, €16.00.

Και τώρα το πιο σημαντικό βήμα: οι σταγόνες. Όπως είπαμε είναι σημαντικό το top coat που θα επιλέξεις για να το κάνεις να είναι πιο παχύρρευστο ώστε να μην τρέξει. Μην διστάσεις, λοιπόν, να χρησιμοποιήσεις και ένα παλιό σου top coat! Όσο για την τεχνική, βουτάς μέσα στο top coat είτε ένα εργαλείο dot, είτε ένα ξυλάκι, ή ακόμη και την άκρη από ένα κλασικό μαύρο τσιμπιδάκι μαλλιών που σίγουρα θα υπάρχει κάπου στην τσάντα σου και να αφήσεις αυτό το top coat να τρέξει απαλά πάνω στο νύχι (σκέψου κάτι σαν το μέλι που τρέχει από το κουταλάκι). Όσο για το μέγεθος των σταγόνων, αυτό πρέπει να είναι ανάλογο του μήκους των νυχιών σου: όσο πιο κοντά, τόσο πιο λεπτές οι σταγόνες! Fast finish extra shine, Seventeen, €6.70.

 

Εργαλείο Dot, €1.50, Hondos Center

 

   
Manicure Sticks, Essence, €1.89

Read More

And More