Retro nails: Έρχονται από τα 70’s και θα σου χαρίσουν τo απόλυτο hippy chic twist

Οι τάσεις που είδαμε στα fashion shows της σεζόν που διανύουμε ήταν πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Οι beuty experts στα παρασκήνια έκαναν θαύματα και οι εμπνεύσεις προήλθαν από εμβληματικές γυναίκες που άφησαν ιστορία αλλά και παλιότερες δεκαετίες. Κι αυτή ήταν μια έκρηξη νοσταλγίας πολύ έντονη από την πλευρά τους. Κι αν θα έπρεπε να επιλέξουμε εκείνη που έκανε θραύση, αναμφισβήτητα ήταν τα 70’s. Τόσο στα patterns που προτίμησαν οι designers όσο και τα μαλλιά ή το μακιγιάζ. Ψυχεδελικά σχέδια στις δημιουργίες συνδυάστηκαν απίθανα με τις έντονες αποχρώσεις στα μάτια, τη χωρίστρα στη μέση και τους απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά και φυσικά με τα nail looks που ακολούθησαν την ίδια φιλοσοφία. 

Και σήμερα θα σταθώ στο τελευταίο αφού γνωρίζω πως έχεις μεγάλη αδυναμία στα εκκεντρικά μανικιούρ. Εκείνα που χαρίζουν την τέλεια πινελιά στο beauty look και σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Τα 70’s nail art designs είναι στην πρώτη γραμμή κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνο που θα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ να δημιουργήσει. Κι αν πιστεύεις πως οι nail artists χρησιμοποίησαν μόνο έντονες, σχεδόν fluo αποχρώσεις, κάνεις λάθος. Κράτησαν μεν το ύφος αλλά του έδωσαν μια ακόμη πιο μοντέρνα πινελιά τόσο με παστέλ όσο και γήινα χρώματα. 

Yin and Yang: Αλλά με μια floral λεπτομέρεια σε καφέ τόνους. Το μοτίφ που χαρακτηρίζει τα 70’s συνδυάζεται με τα λουλούδια που τη θυμίζουν επίσης και δημιουργούν ένα από τα πιο γλυκά looks. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Mitchmatched:  Ένα χαρούμενο μανικιούρ που μπερδεύει τις έντονες αποχρώσεις, με τις καμπύλες και τις λάμψεις. Είναι κατάλληλο μόνο για τις τολμηρές και μπορείς να το υιοθετήσεις όποιο κι αν είναι το σχήμα των νυχιών σου.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celeste (@celmatique)

Flower Power: Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια και πιο συγκεκριμένα οι μαργαρίτες. Λευκές, μικρές και χαριτωμένες πάνω στην πορτοκαλί βάση, δημιουργούν μια απίθανη αντίθεση. Το σίγουρο είναι πως θα σου φτιάξει τη διάθεση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Marble: Το εφέ μάρμαρου σε παστές αποχρώσεις χαρίζει μια ρομαντική όψη και το glitter μια glam αλλά ανάλαφρη αίσθηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeena Shah (@heartzeena)

Διχρωμία και καμπύλες: Το κίτρινο συνδυάζεται απίθανα με το καφέ. Απογειώνεται όμως όταν τα δύο δημιουργούν καμπύλες στο μισό μέρος του nail look.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails)

Groovy: Σε πράσινες αποχρώσεις που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα. Με τριπλό κυματισμό και τη βάση να μένει διάφανη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMARNI NAILS (@imarninails)

Abstract & Floral: Αν θέλεις να συνδυάσεις τα 70’s nail trends επιλέγεις τα δύο μεγαλύτερα. Λουλούδια και κυματισμούς σε γήινες αποχρώσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Varnish Lane (@varnishlane)

Art: Abstract nail look στο κέντρο των νυχιών που έχουν super λαμπερή βάση. Οι αποχρώσεις κινούνται ανάμεσα στο πράσινο, το πορτοκαλί και το κόκκινο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη buff. | nails + skincare (@buffcs)

Color Pop: Πράσινο και πορτοκαλί θυμίζουν μεν καλοκαίρι αλλά είναι η τέλεια ιδέα αν θέλεις να φωτίσεις τις μουντές μέρες που έρχονται. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paragon Beauty LLC (@paragonnails)

Αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου και κλείνεις το επόμενο ραντεβού σου. 

Read More

And More