Strawberries, cherries… Τα φρούτα πρωταγωνιστούν στο nail art αυτό το καλοκαίρι!

Αν μπορούμε να σκεφτούμε ένα μόνο πράγμα που ενδεχομένως να είναι καλύτερο από ένα δροσερό φρούτο στην καρδιά του καύσωνα αυτό θα ήταν ένα nail art με καλοκαιρινά φρούτα που θα μας δροσίζει όταν το κοιτάμε. 

Όπως όλα δείχνουν, από τους λογαριασμούς των μεγαλύτερων nail artist αλλά και των αγαπημένων μας influnecer τα κεράσια, οι φράουλες και κάθε άλλο καλοκαιρινό φρούτο είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού. Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα πιο αγαπημένα μας για να δείξεις στην nail artist σου ή να υιοθετήσεις μόνη σου αν αισθάνεσαι πως έχεις τα skills!

@jannasireac 

Πήγαινε το γαλλικό μανικιούρ σου πολλά βήματα παραπέρα σετάροντάς το με μερικά σχέδια από κερασάκια. Και για να απογειώσεις και την καλοκαιρινή σου εμφάνιση δημιούργησε το τέλειο combo φορώντας ένα φόρεμα με αντίστοιχο print από καλοκαιρινά φρούτα!

@hannahlourobinson 

Το σχήμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον τρόπο που θα δείχνει τελικά το μανικιούρ σου! Αν νιώθεις αρκετά τολμηρή επίλεξε ένα edgy σχήμα, πέρασε μια κατάλευκη βάση και ζωγράφισε στην επιφάνεια μικροσκοπικές φράουλες. Λόγω του contrast των χρωμάτων το αποτέλεσμα θα δείχνει ακόμη πιο έντονο!

@paragonnails 

Από το κόκκινο στο κίτρινο με αυτά τα λεμόνια που μπορεί να μην ανήκουν στα καλοκαιρινά φρούτα αλλά να που το τελικό αποτέλεσμα είναι αμιγώς καλοκαιρινό!

@betina_goldstein 

Συνδύασε δύο διαφορετικά print σε ένα μανικιούρ όπως αυτό που βλέπεις παραπάνω. Το όνομα που έδωσε η nail artist σε αυτό το μανικιούρ είναι strawberry picnic ενώ οι αποχρώσεις που χρησιμοποίησε είναι οι Goginza και η Forever Yummy από Essie. 

@imarninails 

Σαν να έχεις συγκεντρώσει στα νύχια σου όλα τα υλικά που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις την πιο δροσιστική καλοκαιρινή σαλάτα και να τη συνοδεύσεις με ένα αντίστοιχα πολύ δροσιστικό cocktail.

 

@thehangedit 

Η ιδιαιτερότητα αυτού του μανικιούρ είναι πως τα φρούτα είναι τοποθετημένα στην άκρη του νυχιού δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση ενός γαλλικού. Ένα μανικιούρ που μας φτιάχνει τη διάθεση!

@nailsdone 

Καλοκαίρι χωρίς μια φέτα δροσερό καρπούζι δεν γίνεται! Αυτό το μανικιούρ με την ημιδιάφανη βάση παίρνει ένα μεγάλο ναι από εμάς!

Read More

And More