To neutral μανικιούρ είναι το νέο μαύρο! Μερικές ιδέες για να αντιγράψεις!

Σε ότι έχει να κάνει με το μανικιούρ μας, κάποια χρώματα είναι κλασικά. Το μαύρο, το κόκκινο και το nude είναι τα πιο κλασικά… κλασικά αλλά να που φέτος έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμη στη λίστα. Πρόκειται για τα neutrals και οτιδήποτε υπάρχει κάτω από την ομπρέλα αυτή: καφέ, μπεζ, camel κλπ. 

Με μια βόλτα στο instagram θα δεις στους διασημότερους λογαριασμούς των nail artists αυτά τα χρώματα να πρωταγωνιστούν και παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά που είναι α) in fashion και β) δεν απαιτούν ιδιαίτερα skills αν θέλεις να τα αντιγράψεις από την άνεση του σπιτιού σου. 

@themaniclub

Χρησιμοποίησε μια σειρά από neutral χρώματα, ένα σε κάθε νύχι, και δημιούργησε ένα ενδιαφέρον ντεγκραντέ εφέ όπως βλέπεις εδώ. Μάλιστα, αν θέλεις να απογειώσεις το αποτέλεσμα συνδύασε τον έναν τόνο από τα πέντε με το πιο cosy σου πουλόβερ. 

@antoniacheri 

To camel βερνίκι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και διαφορετική επιλογή την οποία, μάλιστα, πολύ πρόσφατα είδαμε και στην Hailey Bieber. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ένας ενδιαφέρον τρόπος να το σετάρεις: με το super stylish, camel παλτό σου. 

@beautyworksbyamy

Καφέ ανοιχτά, μπεζ και καφέ σκούρα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Μια διαφορετική προσέγγιση αντί του ντεγκρανταρίσματος είναι να επιλέξεις τυχαία ένα χρώμα για κάθε νύχι, χωρίς απαραίτητα να έχεις συγκεκριμένη σειρά. 

@nagudziungles 

Γαλλικό με καφέ γραμμή! Και αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή την οποία μπορείς να προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα που σημαίνει ότι ανάλογα με το πόσο παχιά ή λεπτή θα κάνεις τη γραμμή, το αποτέλεσμα και το στιλ θα είναι και πολύ διαφορετικό. 

@overglowedit 

Καφέ αστεράκια και χρυσή χρυσόσκονη! Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός που ανήκει στην παλέτα των neutrals αλλά με μια πιο εορταστική προσέγγιση. 

@manime.co 

Και το pale purple μπορεί να ταιριάξει τέλεια σε αυτή την πολύ cosy, πολύ φθινοπωρινή παλέτα. Μάλιστα, πρόκειται για ένα μανικιούρ homemade που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Και όλες ξέρουμε πόσο ψυχοθεραπευτικό είναι να βάφεις τα νύχια σου!

 

Read More

And More