Velvet manicure: τα βελούδινα νύχια είναι μεγάλη τάση και αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει!

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνηθίσει αυτή την περίοδο να βλέπουμε πολύ glitter, πολύ χρυσό και πολύ κόκκινο. Αλλά ποιος είπε ότι αυτή είναι άλλη μια χρονιά; Για το ανατρεπτικό 2020 το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ δανείζεται την πολυτέλεια του πιο πολυτελούς υφάσματος και γίνεται βελούδινο!

Τα velvet manicure τα πρωτοείδαμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά από ότι φαίνεται το trend είναι huge κι έτσι, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είδαμε το instagram να γεμίζει με βίντεο που δείχνουν εντυπωσιακά βελούδινα νύχια σε πολλές και πολύ διαφορετικές αποχρώσεις. 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα πιο αγαπημένα μας από αυτά τα βίντεο για να τα δεις, να εμπνευστείς και αν έχεις και αρκετά skills να τα υιοθετήσεις και μόνη σου στο σπίτι. PS: βίντεο γιατί έτσι ο βελούδινο εφέ “γράφει” πολύ καλύτερα!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE LA NAIL ARTIST (@amyle.nails)

Η πρώτη επαφή μας με το velvet manicure ήταν μέσα από αυτό το βίντεο που ανέβασε η Amy Le και το οποίο έγινε viral. Τα νύχια εδώ έχουν ένα τέλειο ανοιχτό πράσινο χρώμα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE LA NAIL ARTIST (@amyle.nails)

Μετά από αυτό το κυπαρισσί χρώμα που αμέσως έγινε viral η ίδια μας έδωσε και μια άλλη εκδοχή του velvet manicure trend, αυτή τη φορά επιλέγοντας ένα champagne τόνο. Το αποτέλεσμα ήταν εξίσου εντυπωσιακό!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Won (@califreenails)

Το επόμενο βίντεο που ανέβηκε ήταν από την nail artist Michelle Won η οποία δημιούργησε ένα velvet manicure σε αντίστοιχο forest green τόνο. Η ίδια, μάλιστα, είπε ότι το πέτυχε χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι από το ιαπωνικό brand Ice Gel. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine Doan Nail Artist (@glosshouse)

Το ασημένιο αποκτά velvet διάσταση μέσα από το μανικιούρ που μας έδειξε η nail artist Christine Done!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Won (@califreenails)

Last but not least, αν έχεις ακρυλικά νύχια και όχι απαραίτητα σε αυτό το extreme μήκος, αυτό εδώ το velvet manicure που συνδυάζει μαύρο με πράσινο είναι ένα πολύ ωραίο combo!

 

Read More

And More