Αυτά είναι τα χρώματα στα νύχια που θα βλέπουμε παντού το 2021

Κάθε χρόνο οι τάσεις στα νύχια ακολουθούν λίγο- πολύ την εποχή: το φθινόπωρο έχουμε τα πιο γήινα χρώματα, την άνοιξη έρχονται τα παστέλ και πάει λέγοντας. Για το 2021, όμως, στο προσκήνιο μπαίνουν και κάποια χρώματα τα οποία είτε είχαμε καιρό να δούμε είτε θεωρούνται πιο τολμηρά. 

Παρακάτω έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα must have ώστε να προλάβεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου όσα βερνίκια σου λείπουν ή, γιατί όχι, να βάψεις σήμερα τα νύχια σου στο πιο ανατρεπτικό χρώμα ως μια δήλωση του πόσο updated και ενημερωμένη είσαι σε ότι έχει να κάνει με τα trends!

Light oak

Longwear nail color no 505, Particuliere, Chanel. Αυτό το χρώμα που θυμίζει ανοιχτό ξύλο είχε ξεκινήσει την καριέρα του μια δεκαετία περίπου πριν από τον οίκο Chanel. Η απόχρωση έγινε ευρέως γνωστή ως greige (aka beige+ grey) και τώρα επανέρχεται για να δώσει στο μανικιούρ μας κάτι ξεχωριστό από τα πολυφορεμένα. 

Φωτεινό κόκκινο

Gel effect nail colour no 48, Coral Red, Korres. Το κόκκινο είναι η πιο κλασική αξία αλλά η επιλογή του σωστού τόνου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση αφού κάποιες φορές επιλέγουμε τα πιο ανοιχτόχρωμα και κάποιες τα πιο σκούρα, που έχουν μέσα μοβ. Το 2021 αν είναι να κινηθείς σε μια κατεύθυνση έχοντας ως γνώμονα τα trends, τότε η επιλογή σου πρέπει να είναι τα φωτεινά κόκκινα. 

Olive Green

Olive for Green, OPI, €14.90. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που θα αγαπηθεί το 2021. Τους περασμένους μήνες το είδαμε να φοριέται στην… φυστικί εκδοχή του και τώρα το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει είναι το olive green, δηλαδή πιο σκούρο και πιο χειμερινό!

Dark brown

Studio Rapid Dry Lasting Color, no 118, Seventeen, €6.90. Το σκούρο καφέ ή/και berry είναι το νέο μαύρο και υπάρχει ένας τρόπος να το φορέσεις: όσο πιο glossy τόσο το καλύτερο!

Μουσταρδί

Shine Last & Go! Gel Nail Polish, απόχρωση Walking on Sunshine, Essence, €1.99. Αυτό είναι ένα πραγματικά διαφορετικό χρώμα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα νύχια και που θα κάνει την διαφορά αφού πρόκειται να είναι huge στις τάσεις του χειμώνα. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Rose gold 

Iconails Gel Lacquer, απόχρωση no51 Easy Pink, Easy Go, Catrice, €3.39. Αυτό το χρώμα είναι ένα από τα ιδανικά για την εποχή. Μπορείς να το φορέσεις σε γενναίες δόσεις σε κάθε σου νύχι ή να επιλέξεις να ντύσεις με αυτό το χρώμα ένα μόνο νύχι σου και αυτό είναι συνήθως ο παράμεσος! 

Read More

And More