Αυτή η nail artist έδωσε στα νύχια το σχήμα του Mickey Mouse και οι followers ενθουσιάστηκαν!

Σε ότι έχει να κάνει με το σχήμα των νυχιών μας, οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε να κινηθούμε safe κάνοντας τα νύχια μας τετράγωνα, οβάλ ή… squoval (aka square+oval, δηλαδή τετράγωνα με στρογγυλεμένες άκρες). Αλλά να που η Park Eunkyung, υπερδιάσημη nail artist που θα την βρεις στο instagram ως Nail Unistella αποφάσισε να δώσει στο μανικιούρ μας ένα έξτρα twist και να ζωηρέψει τα πράγματα για την νέα χρονιά.

Για το 2020, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει στα νύχια της το σχήμα του… Mickey Mouse (yeap!) και οι followers της ενθουσιάστηκαν.

Κάτω από αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασε, λοιπόν, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η ίδια έγραψε: “Είμαι έτοιμη 2020! Άλλαξα το σχήμα των νυχιών μου. Το δοκίμασα για πλάκα!”. Αν ακολουθείς την Nail Unistella στο instagram θα ξέρεις ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πειραματίζεται με ένα πιο ιδιαίτερο σχήμα νυχιών αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο μας σύστησε σε ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα, αυτό που θα δεις παρακάτω…

Επιστρέφοντας στο… Mickey σχήμα, φαίνεται πως αυτό το μανικιούρ άρεσε ιδιαίτερα στους followers της κάτι που το εξέφρασαν με comments όπως “Είσαι ή καλύτερη!” ή “Λατρεύω αυτό το σχήμα στα νύχια. Κατάφερες να κάνεις και πάλι τάση!”.

Πώς σου φαίνεται; Είναι κάτι που θα τολμούσες;

Read More

And More