You've got... nail!

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε γαλλικό μανικιούρ! Δέκα εικόνες που θα σε πείσουν!

Την εβδομάδα που πέρασε η Rosie Huntington Whitley μας έδειξε το γαλλικό μανικιούρ της. Και ήταν τόσο chic και minimal που μας έκανε να αναθεωρήσουμε για αυτή τη λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών που είχαμε αφήσει πίσω μας (και στα 90’s). Εξάλλου, από τότε μέχρι σήμερα, το γαλλικό έχει επανέλθει κάμποσες φορές και σήμερα, μάλιστα, το βλέπουμε σε τόσες πολλές και διαφορετικές εκδοχές για όσους θέλουν να το υιοθετήσουν αλλά χρειάζονται και ένα twist!

Συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές τις ιδέες. Scroll down πριν σηκώσεις τηλέφωνο για να κλείσεις το επόμενό σου ραντεβού για νύχια!

  1. Double trouble

@aliciatnails

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι χρώμα να κάνεις τη γραμμή του γαλλικού σου, μπορεί να μην μείνεις σε ένα χρώμα. Τίποτα δεν σε περιορίζει και οι επιλογές είναι πολλές. Η μοναδική συμβουλή ίσως που έχουμε να σου δώσουμε είναι αν, για παράδειγμα, επιλέξεις ένα παστέλ χρώμα να το συνδυάσεις με ένα αντίστοιχο παστέλ και όχι κάτι φλούο ή πολύ έντονο. Αλλά και πάλι… it’s up to you!

2.Στην άκρη και στη βάση

@betina_goldstein

Εδώ η ιδέα είναι να έχεις ένα οβάλ σχήμα στις άκρες των νυχιών σου ώστε να σχηματίσεις μια λεπτή, οβάλ γραμμή και να σχηματίσεις αντίστοιχα μια οβάλ γραμμή κοντά στη βάση των νυχιών σου. Όσο για το χρώμα, οι επιλογές είναι πολλές αλλά αν θέλεις να ακολουθήσεις την minimal οδό ένα γκρι είναι η πιο τέλεια επιλογή.

3.Blue line

  @harrietwestmoreland

Αυτή η διάσημη nail artist είναι υπεύθυνη και για το γαλλικό μανικιούρ της Rosie Huntington Whiteley που… ξεσήκωσε αυτό το θέμα. Μας αρέσει πολύ το μπλε γιατί τραβάει αμέσως την προσοχή. Ωστόσο, επειδή ακριβώς είναι τόσο έντονο χρώμα θα πρέπει να εξασφαλίσεις το γεγονός ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο και πως δεν θα πάει τίποτα στραβά. Και φυσικά, ούτε η γραμμή του γαλλικού!

4.Nude on nude

@nataliepavloskinails

Αν θέλεις να υιοθετήσεις το γαλλικό αλλά δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για την επιλογή σου, μπορείς να κάνεις αυτό εδώ το μανικιούρ με nude βάση και γραμμή ένα- δύο τόνους πιο σκούρο από το υπόλοιπο.

5.Αντί για βερνίκι

@nataliepavloskinails

Η γραμμή που γίνεται με βερνίκι δεν είναι μονόδρομος. Μπορείς να έχεις ένα πολύ updated έως και φουτουριστικό γαλλικό αν αυτή η γραμμή γίνεται, για παράδειγμα, με ένα λεπτό, ειδικά συρματάκι που θα ακολουθεί την καμπύλη του σχήματος που θα δώσεις στα νύχια σου. Το οβάλ εδώ γράφει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.

6.Matchy- matchy

@nataliepavloskinails

Μια φουτουριστική προσέγγιση του γαλλικού είναι και αυτό εδώ το σχέδιο: βερνίκι σε μια παχιά γραμμή που δεν καταλαμβάνει όλη την άκρη του νυχιού αλλά μέρος αυτού. Για να γράψει ωραίο το αποτέλεσμα καλό θα ήταν τα νύχια σου να έχουν το απαραίτητο μήκος και μια γεμάτη βάση.

8.Rainbow french

@paintbucketnails

Ένα χρώμα για κάθε νύχι: μια άλλη εκδοχή του γαλλικού που ενώ με μια πρώτη ανάγνωση μπορεί να μοιάζει ως κάτι πολύ extreme το αποτέλεσμα απέχει πολύ από το να δείξει υπερβολικό.

9.Animal print

@thehangedit

Μπορείς να δανειστείς ένα print για το γαλλικό σου. Το animal print είναι μια επιλογή και το cowhide που μιμείται το print της αγελάδας αλλά με πιο ήπια χρώματα, είναι μια ακόμη!

10.Κλασικό γαλλικό

@purplenailbox

Και αν σε όλα τα παραπάνω δεν βρήκες το γαλλικό που σε αντιπροσωπεύει, ακολούθησε την δική μας οδό: τίποτα πιο κλασικό από το γαλλικό μανικιούρ ακριβώς όπως το ξέρουμε! Σαν ένα κλασικό Levi’s 501, δεν θα είναι ποτέ out of style!

Read More

And More