Αυτό είναι το πιο συγκλονιστικό before- after που έχουμε δει σε νύχια

Στην πρώτη καραντίνα, όταν βρεθήκαμε μόνες μας, εμείς και οι λίμες μας, συνειδητοποιήσαμε πόσο εξαιρετική δουλειά κάνουν οι nail experts και γιατί αν θέλουμε τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να αφηνόμαστε στα χέρια των ειδικών. 

Και αν εμείς που έχουμε κανονικά νύχια με κάποιες ενοχλητικές παρανυχίδες που μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα δηλώνουμε τόσο ενθουσιασμένες μετά από κάθε ραντεβού μας για μανικιούρ, σκέψου τι συνέβη σε αυτή την γυναίκα που επισκέφτηκε μια ειδικό για να φροντίσει τα νύχια της τα οποία ήταν σχεδόν ανύπαρκτα αφού τα έτρωγε μετά μανίας. 

Photo: @rachel_d

Το αποτέλεσμα που βλέπεις παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινό, ενώ το credit για αυτό το θεαματικό αποτέλεσμα πηγαίνει στην Rachel D η οποία εξασφάλισε αυτό το πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα και εξήγησε στο αμερικάνικο allure την όλη διαδικασία: “Με πολύ προσεκτικές κινήσεις αφαίρεσα τις παρανυχίδες και τα νεκρά κύτταρα γύρω από το νύχι και έπειτα δεν τα βύθισα μέσα σε νερό γιατί τα νύχια αυτά παραείχαν γίνει ευαίσθητα. Έπειτα, χρησιμοποίησα για να χτίσω τα νύχια ένα ειδικό gel που λέγεται Apres Gel X και αφού προχώρησα στο βάψιμο, έβαλα ένα ειδικό λάδι για τις παρανυχίδες και η διαδικασία ολοκληρώθηκε”. 

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα το gel είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτή την κακιά συνήθεια του να τρως τα νύχια σου. Αλλά πάντα από τα χέρια ειδικών!

 

Read More

And More