Εδώ θα βρεις το μανικιούρ που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα

Το βελούδο είναι ένα από τα πιο πολυτελή υφάσματα έτσι κι αλλιώς αλλά το 2021 θα το αγαπήσουμε λίγο περισσότερο. Το μεγάλο νέο σε σχέση με το βελούδο είναι πως φέτος θα ξεφύγει από την ντουλάπα μας και θα προσγειωθεί και στα νύχια μας. 

Πράγματι, το velvet manicure είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια που αρχίσαμε να βλέπουμε δύο μήνες περίπου πριν, ενώ σήμερα η πληθώρα το μανικιούρ που μιμούνται το βελούδινο ύφασμα είναι τόσο μεγάλη ώστε να μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα. 

Παρακάτω έχουμε μερικές ιδέες για να αντιγράψεις!

Velvet french 

@evemeetsnails

Μπορείς να υιοθετήσεις το velvet manicure σε πολύ μικρές δόσεις αν είναι αυτό που θέλεις. Η πιο εύκολη οδός γι’αυτό είναι να κάνεις ένα γαλλικό μανικιούρ με βερνίκι που μιμείται το βελούδινο εφέ στις άκρες του. 

Δύο τόνοι- ένα μανικιούρ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@lolo.nailedit

Γιατί να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο ένα ή στο άλλο μανικιούρ όταν μπορείς να πετύχεις και τα δύο. Το έχουμε δει ξανά και ξανά στο instagram και αν νιώθεις αρκετά τολμηρή μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Υιοθέτησε το ένα αγαπημένο σου χρώμα στα νύχια του ενός χεριού και το άλλο για το άλλο!

Snowflakes

@amyytran

Επειδή το velvet manicure το βλέπουμε παντού να στέκεται μόνο του αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις ένα twist σε κάποια νύχια αν αυτό θέλεις. Για τις ημέρες δε, που η θερμοκρασία πέφτει, τα snowflakes είναι η ιδανική προσθήκη στο μανικιούρ σου!

Logo velvet manicure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@amyle.nails

Το βελούδο από μόνο του είναι πολύ πολυτελές. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να το πας πολλά steps παραπέρα απογειώνοντας την πολυτέλεια. Πώς θα γίνει αυτό; Απλώς δανείσου το logo από τον αγαπημένο σου οίκο!

Gold velvet

@nailbyjule

Αν σου αρέσουν οι θερμοί τόνοι χρησιμοποίησε ένα χρυσό βελούδινο βερνίκι και θα έχεις πετύχει αυτό το εφέ. 

Velvet X stars 

@amyytran

Χρησιμοποίησε αυτό το βερνίκι για να σχηματίσεις σχέδια στα νύχια σου όπως, για παράδειγμα, αστέρια. 

Negative space 

@amyytan 

Αυτό το σχέδιο είναι πολύ ενημερωμένο και updated και μπορείς φυσικά να το κάνεις με οποιοδήποτε βερνίκι, γιατί όχι και με βελούδινο!

 

Read More

And More