Emmy Awards 2013 #2: Ποια είχε το καλύτερο μανικιούρ; Ψήφισε!

Τα Emmy Awards έγιναν, οι διάσημες βάφτηκαν και έφτιαξαν τα μαλλιά τους κι εμείς στα δείξαμε εδώ. Α! Και ψηφίσαμε! Και τώρα ήρθε η ώρα για μερικά close up, a.k.a νύχια. Τι μανικιούρ επέλεξαν οι διάσημες για το κόκκινο χαλί; Παρακάτω στα έχουμε συγκεντρωμένα. Δες, πάρε ιδέες και μην ξεχάσεις να ψηφίσεις το δικό σου αγαπημένο!

Kelly Osbourne

Μπορεί τα νύχια της Kelly Osbourne να είναι σε οβάλ σχήμα αλλά το κόκκινο βερνίκι στις άκρες του δημιουργεί το effect των πολύ edgy νυχιών. Όσο για την βάση, η ίδια επέλεξε ένα nude βερνίκι.

Zooey Deschanel

Η Zooey επέλεξε ένα moustache σχέδιο σε λευκό βερνίκι. Και μπορεί το μανικιούρ της να μην ταίριαζε με το επίσημο dress code αλλά μεμονωμένα είχε ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Sarah Hyland

Παρόμοιο με το μανικιούρ της Kelly Osbourne είδαμε κι εδώ! Η βασική διαφορά, ωστόσο, ήταν ότι η επιφάνεια του κόκκινου βερνικού ήταν η μεγαλύτερη και το nude φαινόταν μόνο στην βάση.

Emily Deschanel

Τα metallics είναι τάση και στα νύχια! Κι εδώ η Emily Deschanel σέταρε το βερνίκι της με τα ρούχα και το clutch της. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ενδιαφέρον!

Giuliana Rancic

Το nude βερνίκι είναι πάντα μια πολύ καλή και safe επιλογή που μάλιστα κάνει τα νύχια μας να δείχνουν πιο μακριά.
Bonus info: Δες εδώ ποιο είναι το σωστό nude βερνίκι για τον τόνο της επιδερμίδας σου!

Maria Menounos

Η Maria Menounos με ροκ μαύρα νύχια και πολύ, πολύ shiny υφή.

Cat Deeley

Το κόκκινο επέστρεψε και είναι η πιο hot τάση στα νύχια αυτό το Φθινόπωρο. Και αυτή η star φαίνεται πολύ διαβασμένη!
Bonus info: Κάνε κλικ εδώ και δες τα καλύτερα κόκκινα βερνίκια της αγοράς!

Read More

And More