Η νέα τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από το Queen’s Gambit! Μαντεύεις;

Μπορεί να έχουν περάσει λίγοι μήνες από την στιγμή που είδαμε το Queen’s Gambit μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο στο Netflix αλλά η σειρά που απέσπασε ένα σωρό βραβεία στα Golden Globes εξακολουθεί να ασκεί επιρροή σε πολλά επίπεδα και φυσικά και στο beauty! 

Εστιάζοντας στο τελευταίο κρατάμε το γεγονός ότι το nail art που θυμίζει σκακιέρα είναι μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή, όπως το βλέπουμε στους μεγαλύτερους λογαριασμούς που έχουν να κάνουν με νύχια στο instagram. Και αν τα χρώματα στο Gambit της Βασίλισσας σου φαίνονταν αρκετά σκούρα για άνοιξη, να σου πούμε τα εξής: πρώτον αυτό το εφέ σκακιέρας στα νύχια παραπέμπει και στο καρό τραπεζομάντηλο που ανυπομονούμε να στρώσουμε σύντομα στο ύπαιθρο (οπότε στο trend δεν έχει βάλει μόνο το Netflix το… χέρι του!) κι επίσης οι nail artist χρησιμοποιούν τα πιο φωτεινά τους χρώματα για να εξασφαλίσουν αυτό το αποτέλεσμα. 

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια ιδέα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The GelBottle Inc™ (@the_gelbottle_inc)

Αυτό το βίντεο που μας δείχνει ένα μανικιούρ που κινείται ανάμεσα στο Checkerboard print (aka σκακιέρα) και το χαρακτηριστικό print του οίκου Louis Vuitton κάνει την διαδικασία να μοιάζει παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις ένα πολύ λεπτό πινέλο και να σχηματίσεις οριζόντιες και κάθετες γραμμές και ως δεύτερο βήμα να γεμίσεις το εσωτερικό τους. Μπορείς να το κάνεις σε όλη την επιφάνεια του νυχιού ή μόνο στην άκρη του. 

@paintbucketnails

Αυτό το μανικιούρ έχει ξεκάθαρες αναφορές στο Queen’s Gambit αφού και κινείται χρωματικά στην ίδια βάση και στην περιγραφή του η nail expert εξηγεί ότι άντλησε έμπνευση από εκεί. 

@overglowedit

Το nail artist σε σχήμα σκακιέρας δεν είναι δεσμευτικό. Μπορείς αν δεν έχεις αποφασίσει ποιο nail art είναι το αγαπημένο σου να συνδυάσεις περισσότερα από δύο στο ίδιο μανικιούρ. Ή, γιατί, όχι και ένα διαφορετικό για κάθε νύχι. Επίσης, μας αρέσει πολύ το καφέ χρώμα που έχει επιλεχθεί. 

@vonasbeautyroom

Θυμήσου τι λέγαμε για το nail art σε σκακιέρα και το πόσο χειμερινό ή ανοιξιάτικο μπορεί να δείξει. Η απάντηση είναι ότι μπορεί να δείξει… αυτό που θέλεις εσύ ανάλογα με τα χρώματα που θα επιλέξεις!

@asami812

Η πιο κλασική εκδοχή της σκακιέρας είναι αυτή που γίνεται με άσπρα και μαύρα χρώματα κι εδώ το βλέπουμε ξεκάθαρα!

@asami 812

Μπορείς να υιοθετήσεις την… σκακιέρα στα νύχια σου σε όσες μικρές ή μεγάλες δόσεις θέλεις εσύ και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη! 

 

Read More

And More