Μανικιούρ: ‘Εντονες αποχρώσεις και τολμηρά nail art designs που θα σε εμπνεύσουν

Το καλοκαίρι θέλει μανικιούρ με έντονες αποχρώσεις και designs που θυμίζουν εξωτικά coctails, νησιά και παραλίες και αγαπημένα retro μοτίβα. Με hippie chic διάθεση ή πιο minimal και “ήσυχα” τα looks που δημιουργούν και προτείνουν οι experts είναι απλά απίθανα. Και το σίγουρο είναι ότι ένα τουλάχιστον ταιριάζει στη διάθεση, το look αλλά και το σχήμα ή μήκος των νυχιών σου. 

Λίγο πριν κλείσεις ραντεβού στη μανικιουρίστ δες τα πιο εντυπωσιακά nail looks και αποφάσισε εκείνο που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σου τις επόμενες εβδομάδες. Γίνε τολμηρή και προσπάθησε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Είναι καλοκαίρι άλλωστε και όλα πρέπει αν δείχνουν φωτεινά και χαρούμενα ακόμη και αυτή η μικρή αλλά τόσο σημαντική λεπτομέρεια.   

Instagram: @celmatique

Hippie mood: Όλες οι αγαπημένες αποχρώσεις του καλοκαιριού σε ένα μανικιούρ. Θυμίζει την tie dye τεχνική αλλά και τα gradient nails. Κάθε νύχι διαφορετικές αποχρώσεις και όλα μαζί δημιουργούν μια μεταμοντέρνα πανδαισία.   

Instagram: @

Blue: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε φέτος έχουν την τιμητική τους κι αν συνεχίζεις να έχεις τη ρομαντική διάθεση της άνοιξης επιλέγεις την πιο τρυφερή αλλά όχι έτσι απλά. Στο μέσο μια ασπρόμαυρη μαργαρίτα ταράζει την ισορροπία και στο παράμεσο μπλε και λευκό σχηματίζουν μια σκακιέρα. 

Instagram: @celmatique

Γεωμετρικό: Ημικύκλια και διαφάνειες σε ένα nail look που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια. Αρκεί να επιλέξεις τα πιο ζωηρά χρώματα της παλέτας. 

Instagram: @thatsaleaf

Floral: Η βάση είναι πράσινη και οι μικροσκοπικές μαργαρίτες την αναβαθμίζουν με τον πιο χαριτωμένο τρόπο. Ναι, και το συγκεκριμένο δείχνει υπέροχο στα κοντά αλλά περιποιημένα νύχια. Σου προτείνω να ζητήσεις το ίδιο ακριβώς nail art και στο πεντικιούρ σου υιοθετώντας το απόλυτο matchy look.  

Instagram: @overglowedit

Double French Manicure: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς που αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν συνδυάσεις το κίτρινο με το πορτοκαλί, το μπλε, το ροζ, το κόκκινο και το γαλάζιο. 

Instagram: @thehotblend

Pucci: Το πιο γοητευτικό μοτίβο ever στις iconic αποχρώσεις του γνωστού οίκου. Μοβ, λιλά, φούξια, κίτρινο και nude ενώνονται σχηματίζοντας κυματισμούς σε ένα ρετρό μανικιούρ που θα λατρέψεις.  

Instagram: @paintboxnails

Wavy: Απαλοί κάθετοι κυματισμοί στα χρώματα που κολακεύουν το μαυρισμένο δέρμα. 

Instagram: @buffcs

Artistic: Και κομψό ταυτόχρονα. Το βασιλικό μπλε επικρατεί και οι κίτρινες-πορτοκαλί πινελιές συνθέτουν ένα μικρό έργο τέχνης. 

Instagram: @imarninails

Happy Face: Κυματισμοί, το κλασικό emoji, μαργαρίτες, french mani, evil eye και cartoon εφέ στο πιο χαρούμενο μανικιούρ του καλοκαιριού. Τη διαφορά κάνει το ματ φινίρισμα στη βάση που τονίζει ακόμη περισσότερο τα σχέδια. 

Instagram: @celmatique

Κοχύλια: Μπορεί να δείχνει με ανάγλυφο εφέ αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για γραμμές στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος που συνδυάζονται με μπλε αποχρώσεις σε ένα nail look τέλειο για τις διακοπές. 

Read More

And More