Μανικιούρ με glitter: Ήρθε επιτέλους η στιγμή να το αποκτήσεις

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που επιτρέπονται όλες οι υπερβολές όσο αφορά στο beauty look. Και ναι, αναφέρομαι στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ειδικά οι φετινές γιορτές είναι ξεχωριστές μιας και στερήθηκες τις glam πινελιές για πολύ καιρό. Ετοιμάσου λοιπόν για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μην συγκρατηθείς, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Απλά αυτοσχεδίασε και χρησιμοποίησε τα πιο λαμπερά προϊόντα. Εκείνα που είχες στην άκρη τα τελευταία δύο χρόνια. 

Κι αν πρέπει να ξεκινήσεις από το glitter που είναι το σήμα κατατεθέν των γιορτών θα το απλώσεις στα νύχια χωρίς δισταγμό και ενοχές. Το glitter μανικιούρ άλλωστε είναι ένα από τα αγαπημένα των nail artists και των celebrities. Selena Gomez και Jennifer Lopez το έχουν υιοθετήσεις ήδη στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και ήταν πραγματικά συγκλονιστικά. 

Κι αν δεν είσαι έτοιμη ακόμη για fancy glitter nail looks μπορείς να υιοθετήσεις την minimal και chic εκδοχή του. Είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος να αναβαθμίσεις το nude μανικιούρ αλλά και τις παστέλ αποχρώσεις. Όποια κι αν είναι η διάθεση σου το σίγουρο είναι πως θα βρεις εκείνο που σου ταιριάζει αρκεί να δεις στη συνέχεια τα ωραιότερα. 

Η αγαπημένη Betina Goldstein απλώνει στα νύχια glitter με τον πιο διακριτικό και κομψό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ένα από τα ωραιότερα είναι το double french manicure που συνδυάζει την πολύ λεπτή μαύρη γραμμή στα tips με την ασημένια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Holographic nails σε παστέλ και super λαμπερές αποχρώσεις. Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και fancy και θα χρειαστείς τη βοήθεια της nail artist. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Minimal σε λευκό και χρυσό. Η τέλεια ιδέα αν έχεις σκοπό να ντυθείς νύφη μέσα στο χειμώνα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DRYBY (@drybylondon)

Το γαλάζιο δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση με το ασημί και σου προτείνω να το τολμήσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails)

Ροζ glitter περιμετρικά των νυχιών. Απλό, υπέρκομψο και ένα μανικιούρ που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη στο σπίτι αρκεί να έχεις το κατάλληλο βερνίκι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails)

Η Michelle Humphrey δημιούργησε ένα ombre glitter nail look στην Lily Allen και είναι απλά υπέροχο. Μπορείς να το αντιγράψεις ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Humphrey 💅🏽 (@nailsbymh)

Και ο Tom Bachik στόλισε το μαύρο μανικιούρ της Selena Gomez με ασημένιο glitter στα tips χαρίζοντας μια glam πινελιά που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Glitter σε όλη τη βάση των νυχιών και μια μαύρη κάθετη γραμμή που αποτελεί το twist που προσφέρει στο look μια γεωμετρική όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Le (@amyle.nails)

Extra tip: Αν θέλεις να δημιουργήσεις μόνη σου ένα απλό glitter nail look μην ξεχάσεις να απλώσεις base coat μιας και πρόκειται για ένα βερνίκι που αφαιρείται σχετικά δύσκολα. Επίσης για να είναι λεία η επιφάνεια στα νύχια επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις top coat που προσφέρει ταυτόχρονα μοναδική λάμψη. 

Read More

And More