Μανικιούρ: Οι 8 αγαπημένες αποχρώσεις των nail artists για τους επόμενους μήνες

Ο Daniel είναι εδώ και μαζί του φέρνει το φθινόπωρο. Και ήρθε η στιγμή να ακολουθήσεις τις νέες τάσεις ξεκινώντας από το μανικιούρ. Είναι άλλωστε η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει το beauty look. Έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού σου, είμαι σίγουρη. Κι αν δεν μπορείς να αποφασίσεις το χρώμα που θα ζητήσεις από την expert, εγώ είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω τα 8 αγαπημένα τους κι εκείνα που θα βρεθούν στην κορυφή της λίστας των trends. 

Instagram: @haileybieber

Classic Red: Η Hailey Bieber, που ως γνωστόν, δημιουργεί τάσεις έχει ήδη υιοθετήσει το κόκκινο μανικιούρ, από τις αρχές κιόλας του καλοκαιριού. Οι nail artists θεωρούν ότι μαζί με το μαύρο, το αιώνιο κόκκινο παραμένει στην κορυφή της λίστας με τα κλασικά. Και φέτος επανέρχεται στα μεγάλα trends. Κι αν μέχρι τώρα ζητούσες από τη μανικιουρίστ να το χρησιμοποιήσει τις γιορτές, αυτή η συνήθεια αλλάζει. 

Instagram: @glosslab

Grey: Στην πιο απαλή του εκδοχή και σχεδόν παστέλ. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και μπορεί να το χαρακτηρίσεις ακόμη και ουδέτερο. Είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, μήκος και σχήμα νυχιών και δεν σε περιορίζει καθόλου όποιο κι αν είναι το look σου. 

Instagram: @glosslab

Green: Έντονο και με ζωηρή διάθεση είναι ένα από τα πιο γοητευτικά χρώματα τόσο του φθινοπώρου όσο και του χειμώνα. Ξεχωριστό και σπάνιο πρόκειται για εκείνο που δύσκολα επιλέγεις. Η Selena Gomez το έχει ήδη προτιμήσει κι εσύ απλά πρέπει να τολμήσεις. 

Instagram: @matejanova

Terracotta: Θυμίζει τα φθινοπωρινά φύλλα και πρόκειται για ένα ρομαντικό και ρετρό χρώμα. Κινείται ανάμεσα στο καφέ και το πορτοκαλί και οι nail artists προτείνουν να το δοκιμάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα ξετρελαθείς μιας και αναβαθμίζει το beauty look με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. 

Instagram: @deborahlippmann 

Burgundy: Το σκούρο κόκκινο που λατρεύεις και το γνωρίζω. Κι αν φέτος θέλεις μεν να το υιοθετήσεις αλλά όχι έτσι απλά, το συνδυάζεις με το χρυσό σε ένα nail art που δεν πρόκειται να βαρεθείς. 

Instagram: @matejanova

Χακί: Ένα εξίσου chic χρώμα που θέλεις καιρό τώρα να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Ήρθε λοιπόν και είναι το φθινόπωρο. 

Instagram: @matejanova

Midnight Blue: Σκοτεινό και με μια δόση μυστηρίου. Αντικαθιστά το μαύρο τη φετινή σεζόν και δείχνει υπέροχο τόσο στις πρωινές όσο και βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. 

Instagram: @overglowedit

Chocolate brown: Όλες οι αποχρώσεις του καφέ φέτος έχουν την τιμητική τους. Και η γλυκιά της σοκολάτας κρατά την κορυφαία θέση. 

 

Read More

And More