Μανικιούρ σε ουδέτερες αποχρώσεις: 10 σχέδια που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις

Neutral μανικιούρ ή αλλιώς σε ουδέτερες αποχρώσεις. Τις μοναδικές που δεν σε δεσμεύουν μιας και ταιριάζουν σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών αλλά και περιστάσεις. Από τις γήινες μέχρι τις παστέλ και τις σχεδόν διάφανες, είναι όλες τους υπέροχες και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να επιλέξεις το χρώμα και στη συνέχεια τον τόνο που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία και την επιδερμίδα σου. 

Κι αν έχεις κλείσει το επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ δες στη συνέχεια τα 10 neutral nail looks που θα σε εμπνεύσουν. 

Instagram: @betina_goldstein

Neutral: Μια συμφωνία ουδέτερων χρωμάτων σε ένα από τα πιο κομψά μανικιούρ που έχει δημιουργήσει η αγαπημένη celebrity nail artist Betina Goldstein. Από το dusty pink μέχρι το beige οι αποχρώσεις ενώνονται με τέλεια αρμονία.  

Instagram: @jenny.jennys

Hearts: Η βάση είναι φυσική και σχεδόν διάφανη και οι μικροσκοπικές μπεζ-ροζ καρδιές χαρίζουν στο μανικιούρ το πιο χαριτωμένο twist.  

Instagram: @paintboxnails

Double French Manicure: Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς και ότι ωραιότερο αν έχεις μακριά και σε almond shape νύχια. Μπεζ και λευκό συνδυάζονται μοναδικά και πρόκειται για το μανικιούρ που ταιριάζει ακόμη και στις διακοπές.  

Instagram: @jessicalynnsachs

Color Block: Λευκό, λιλά, απαλό πορτοκαλί και κίτρινο σε ένα εκκεντρικό αλλά όχι υπερβολικό nail art design που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και αν έχεις κοντά νύχια. 

Instagram: @jenny.jennys

Lip Gloss Nails: Το αγαπημένο look των it girls, super models και influencers. Η λάμψη πρωταγωνιστεί ενώ το φυσικό χρώμα αναδεικνύει το μαύρισμα με τον πιο κομψό τρόπο. 

Instagram: @safinailstudio

Abstract: Οι κυματισμοί, το μπλε, το γαλάζιο και το λευκό παραπέμπουν στη θάλασσα και τα Ελληνικά νησιά. Ένα ακόμη απίθανο μανικιούρ που μπορείς να αποκτήσεις αν έχεις κοντά νύχια. 

Instagram: @overglowedit

Nude και φυσικό. Η διάφανη απόχρωση και το super διακριτικό top coat αρκούν για να το πετύχεις. 

Instagram: @paintbucketnails

Brick Red: Ένα εξεζητημένο χρώμα τέλειο για τις σκούρες ή ηλιοκαμένες επιδερμίδες. Ταιριάζει πολύ με το λευκό μιας και δημιουργεί μια αντίθεση που δεν βλέπεις συχνά.  

Instagram: @aliciatnails

Minimal Animal και πιο συγκεκριμένα cow print σε λευκό-καφέ-γαλάζιο. Τα υπόλοιπα νύχια τονίζονται με λιλά, λευκό και το iconic beige. 

Instagram: @paintbucketnails

Pink: Οι ροζ αποχρώσεις πρωταγωνιστούν το φετινό Καλοκαίρι κι εσύ θα ξεφύγεις από το κλασικό πλέον Barbiecore. Θα επιλέξεις τις πιο τρυφερές και θα τις απλώσεις με διαφορετικό τρόπο σε κάθε νύχι. Θα συνδυάσεις τις λεπτές ρίγες με το abstract και τα γεωμετρικά σχέδια.  

 

 

 

 

 

Read More

And More