Μανικιούρ σε παστέλ αποχρώσεις, ιδανικό για τις μέρες του Πάσχα

Προετοιμάζεσαι για το Πάσχα και το πιθανότερο είναι να έχεις κλείσει ραντεβού με τη μανικιουρίστ. Θα της ζητήσεις να δημιουργήσει ένα γιορτινό και σε παστέλ αποχρώσεις look που ταιριάζει στην άνοιξη και την ατμόσφαιρα.

Κι αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τις αποχρώσεις ή το σχέδιο έχω για εσένα απίθανες προτάσεις. Floral, minimal, abstract αλλά και multi color είναι μερικές μόνο από αυτές που θα δεις στη συνέχεια. 

Instagram: @thehangedit

Το γαλάζιο συνδυάζεται τέλεια με το κίτρινο, το μοβ της λεβάντας και το ανοιχτό πράσινο ενώ το twist που θυμίζει ουράνιο τόξο στο παράμεσο είναι η λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει το μανικιούρ. Μην ξεχάσεις να φορέσεις το πιο χαριτωμένο δαχτυλίδι σου. 

Instagram: @tombachik

Ο nail artist της Selena Gomez δημιούργησε ήδη τα ωραιότερα looks για το Πάσχα ξεκινώντας από ένα multi color με διαφάνεια στα νύχια που είναι ιδανικό αν έχεις πολύ μακριά και stiletto. 

Instagram: @tombachik

abstract nails παραμένουν μεγάλη τάση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ να χρησιμοποιήσει τις αγαπημένες σου παστέλ αποχρώσεις. 

Instagram: @peachinails

Κι αν σ’ αρέσουν οι κυματισμοί και τα artistic nail art designs το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πιο σοφιστικέ. Η λεπτή γραμμή που δημιουργεί ένα πλαίσιο στο χρώμα του χαρίζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Instagram: @peachinails

French, floral manicure. Τα tips έχουν το πιο γλυκό κίτρινο χρώμα, η βάση είναι ροζ με απαλούς ιριδισμούς και τα ροζ λουλούδια ολοκληρώνουν το απόλυτο ανοιξιάτικο μανικιούρ. 

Instagram: @peachinails

Floral: Ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια μπορείς να το τολμήσεις. Τα λουλούδια είναι μικροσκοπικά και έχουν χρώματα που θυμίζουν ανθισμένο κήπο. 

Instagram: @tombachik

Η Selena Gomez ζήτησε από τον Tom Bachik να απλώσει στα νύχια της τις ωραιότερες αποχρώσεις της άνοιξης. Μία σε κάθε ένα. Και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια υπέροχο. 

Instagram: @nailsbydannimoore

Bunnies: Με γιορτινή και χαρούμενη διάθεση αυτό το look θα σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που κοιτάς τα νύχια σου. Είναι η πιο επιτυχημένη εκδοχή του french manicure με τη βάση να παραμένει διάφανη και ματ και στις άκρες να εμφανίζονται λαγουδάκια σε λευκό, κίτρινο και ροζ χρώμα. 

Read More

And More