Μανικιούρ: Τα looks με τις ωραιότερες καλοκαιρινές αποχρώσεις

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι αν δεν έχεις ήδη υιοθετήσει κάποιες από τις τάσεις μπορείς να ξεκινήσεις με το μανικιούρ. Το ραντεβού σου είναι προγραμματισμένο και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποφασίσεις το χρώμα ή το nail art που θα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ. 

Ακόμη κι αν δεν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις κάτι εξεζητημένο και ιδιαίτερο οι celebrity nail artists έχουν απίθανες προτάσεις. Εκτός από τις neon αποχρώσεις ή τα skittle nails, το skinny french mani και το glazed φινίρισμα παραμένουν μεγάλα trends και είναι τέλεια για εσένα που θέλεις ακόμη λίγο χρόνο για να μπεις σε καλοκαιρινό beauty mood. Στη συνέχεια θα δεις 10 extravagant, multi color, minimal, chic αλλά και calssy looks ώστε να επιλέξεις εκείνο με το οποίο θα κλείσει ο τελευταίος μήνας της φετινής Άνοιξης. 

Instagram: @samrosenails

Toy Story: Με παιχνιδιάρικη διάθεση και τις ωραιότερες και πιο ζωηρές αποχρώσεις του καλοκαιριού. Ιδανικό τόσο για κοντά όσο και μακριά νύχια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φανείς τολμηρή. 

Instagram: @samrosenails

Το γαλάζιο συνδυάζεται με το φούξια και το french manicure αποκτά μια νέα διάσταση με καμπύλες και τριχρωμίες σε ένα μανικιούρ που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. 

Instagram: @samrosenails

To french manicure αλλιώς που σημαίνει πως κάθε νύχι, τόσο στη βάση όσο και τα tips έχει διαφορετικό χρώμα. 

Instagram: @thehappyplace

Lime: Κι αν θέλεις μεν μια καλοκαιρινή απόχρωση αλλά σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το συγκεκριμένο που θυμίζει παγωτό. 

Instagram: @heygreatnails

Floral και κατάλληλο για τις ρομαντικές. Όλες οι αποχρώσεις του μπλε φέτος έχουν την τιμητική τους κι εσύ μπορείς να επιλέξεις την πιο απαλή και στην διάφανη εκδοχή της που της χαρίζει το τέλειο εφέ. Θα τη συνδυάσεις με μαργαρίτες σε λευκό και κίτρινο. 

Instagram: @iramshelton

Abstract και dots. Δύο nail art designs σε ένα μανικιούρ. Nude, φούξια, λιλά και γαλάζιο ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα σοφιστικέ look. 

Instagram: @iramshelton

Skinny french manicure. Θεωρείται πλέον κλασικό και ιδανικό για κοντά νύχια. Επιλέγεις τα πέντε αγαπημένα σου χρώματα και ζητά από τη μανικιουρίστ να σχηματίσει την πιο λεπτή γραμμή στα tips. 

Instagram: @julieknailsnyc

Κόκκινο και fluo. Ποιος είπε ότι το κόκκινο δεν ταιριάζει με το καλοκαίρι; Αντιθέτως, φέτος η πιο έντονη και λαμπερή του απόχρωση έχει μία από τις πρώτες θέσεις στα trends. 

Instagram: @nailsbyzola

Glazed: Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Η Hailey Bieber το έκανε τάση που έγινε viral και οι celebrities το λάτρεψαν. Είναι το μανικιούρ που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες και ότι ωραιότερο και πιο κομψό αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη. 

Instagram: @imarninails 

Barbiecore: Όλες οι αποχρώσεις του ροζ με πρώτη την αγαπημένη της Barbie aka το φούξια ταιριάζουν με το καλοκαίρι. Μπορείς να τη συνδυάσεις με το μαγιό σου υιοθετώντας το πιο χαρούμενο matchy look. 

Read More

And More