Μανικιούρ: Τα nail art designs που αναβαθμίζουν τα κοντά νύχια

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να υιοθετήσεις τα αγαπημένα σου nail art desings επειδή έχεις κοντά νύχια; Οι experts διαφωνούν και αποδεικνύουν το αντίθετο δημιουργώντας υπέροχα looks που μπορείς να αποκτήσεις στο επόμενο κιόλας ραντεβού. Minimal, σοφιστικέ, εκκεντρικά, floral, σε παστέλ ή έντονες αποχρώσεις, μεταλλικό φινίρισμα που είναι μεγάλη τάση τη φετινή άνοιξη καθώς επίσης και μικροσκοπικά κρύσταλλα ή τον αιώνιο συνδυασμό άσπρο-μαύρο. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι τόσο τα νύχια όσο και η γύρω περιοχή να είναι περιποιημένα και άψογα. 

Instagram: @paintboxnails

Skinny French Manicure: Μια πολύ λεπτή γραμμή στα tips που συνδυάζεται με την καθαρή και διάφανη βάση είναι ότι πιο κομψό. Τόλμησε ένα ασημί και με glitter βερνίκι που θα χαρίζει έξτρα λάμψη. 

Instagram: @paintboxnails

Γεωμετρική διχρωμία: Δύο τρίγωνα σε κόκκινο και μοβ, έναν ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο συνδυασμό δηλαδή θα κάνουν τη διαφορά στο μανικιούρ.  

Instagram: @paintboxnails

Metallics: Οι μεταλλικές υφές τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο μανικιούρ πρωταγωνιστούν τη φετινή άνοιξη όπως επίσης και όλες οι αποχρώσεις του μπλε. 

Instagram: @mpnails

Tangerine: Οι πορτοκαλί τόνοι χαρίζουν μια χαρούμενη πινελιά στα νύχια και ταιριάζουν υπέροχα με τη λευκή βάση. 

Instagram: @mpnails

Κρύσταλλα: Ένα ακόμη trend που έχει συνδέσει, λανθασμένα, με τις γιορτές. Ζήτησε από τη nail artist να τοποθετήσει μικρά, κόκκινα και σε τετράγωνο σχήμα, κοντά στη βάση κάθε νυχιού. 

Instagram: @betinagoldstein

Animal print μεν αλλά σε έντονο φούξια χρώμα. Η Betina Goldstein δημιούργησε ένα look που έγινε viral και δείχνει απίθανο στα κοντά της νύχια. 

Instagram: @thehangedit

Vibrant floral: Υποδέξου την άνοιξη όπως της αξίζει που σημαίνει με λουλούδια στα πιο χαρούμενα χρώματα ever. Λιλά, μπλε, ροζ, φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο και μαργαρίτες στα tips. Ότι πιο εντυπωσιακό και artistic.  

Instagram: @jinsoon

Dots: Αν παραμένεις fan του minimal αλλά θέλεις μια δόση χρώματος, κρατάς τη βάση διάφανη και λαμπερή και σχηματίζεις dots στα αγαπημένα χρώματα της άνοιξης. 

Instagram: @thehangedit

Black and White: Όχι έτσι απλά όμως. Αστέρια, emoji,. κυματισμού και checkered nail art συνθέτουν ένα look που θα λατρέψεις.  

Instagram: @aliciatnails

Κυματισμοί: Λιλά, μοβ και μπλε που ταιριάζει με το jean jacket και τη λιακάδα. 

Read More

And More