Μανικιούρ των διακοπών: Αυτές είναι οι αποχρώσεις που αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμα

Αργά και σταθερά το δέρμα σου αποκτά την αγαπημένη ηλιοκαμένη όψη. Το πιθανότερο είναι να ετοιμάζεις τις αποσκευές σου ή είσαι ήδη στον προορισμό. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, γνωρίζω ότι έχεις αφήσει τελευταίο το ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ. Έτσι ώστε να παραμείνει τέλειο μέχρι να επιστρέψεις. Κι αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη την απόχρωση που θα ζητήσεις, εγώ είμαι εδώ με τις 6 ωραιότερες.

Εκείνες που αναδεικνύουν το μαυρισμένο δέρμα με τον πιο σέξι, σοφιστικέ, classy ή ακόμη και minimal τρόπο. Από το iconic πορτοκαλί που θεωρείται ο βασιλιάς του καλοκαιριού και της παραλίας μέχρι το κόκκινο που φέτος κάνει δυναμική επανεμφάνιση. Τιρκουάζ που θυμίζει εξωτικά νερά αλλά και baby blue που είναι μεγάλη τάση. Και υπάρχει πάντα το κίτρινο, φωτεινό σαν τον ήλιο και δροσερό σαν coctail. Last but not least το μεγαλύτερο trend της χρονιάς που είναι φυσικά το Barbiecore! Εσύ απλά επιλέγεις εκείνο που σου ταιριάζει και σου φτιάχνει τη διάθεση. 

Instagram: @betina_goldstein 

Πορτοκαλί: Η αγαπημένη celebrity nail artist Betina Goldstein έχει δημιουργήσει ένα από τα ωραιότερα looks κατάλληλο ακόμη και για κοντά νύχια. Συνδυάζει δύο λαμπερές αποχρώσεις σε ένα υπέροχο και ανατρεπτικό french manicure. Η καμπύλη είναι λεπτή και “αγκαλιάζει” όλη τη βάση σαν πλαίσιο. 

Instagram: @aequoreus_nails

Κίτρινο και floral: Ένταση, ζεστασιά αλλά και ρομαντική διάθεση. Δύο τάσεις σε ένα μανικιούρ που μπορείς να υιοθετήσεις ανεξάρτητα από το μήκος ή το σχήμα των νυχιών σου. Το floral nail art περιορίζεται σε δύο νύχια ενώ στα υπόλοιπα απλώνεις την πιο ζωηρή, κίτρινη απόχρωση. 

Instagram: @samrosenails

Κόκκινο: Ναι, το έχεις συνδυάσει με το χειμώνα και τις γιορτές αλλά οι experts σου ζητούν να αναθεωρήσεις. Πρόκειται για το πιο classy, διαχρονικό και κομψό χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με το ηλιοκαμένο δέρμα ενώ αναβαθμίζει το beauty look σου με απίθανο τρόπο. Κι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο στο νησί μην το σκέφτεσαι. Είναι ιδανικό.  

Instagram: @overglowedit

Baby blue με shimmer: Το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού με μια soft glam πινελιά που κάνει τη διαφορά. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίζεις μιας προτιμάς να χρησιμοποιείς παστέλ αποχρώσεις την άνοιξη. Σκέψου όμως ότι το συγκεκριμένο δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με την επιδερμίδα και καθώς πέφτει ο μεσημεριάτικος ήλιος στα χέρια σου η λάμψη είναι συγκλονιστική.  

Instagram: @the_gelbottle_inc

Τιρκουάζ: Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα. Ζωηρό και γλυκό μαζί. Σοφιστικέ αλλά με μια “αναίδεια”. 

Instagram: @tombachik

Barbiecore: E ναι. Όλες οι αποχρώσεις του ροζ είναι παρούσες κι εσύ απλά θα πρέπει να ζητήσεις από τη nail artist εκείνη που σου κλείνει το μάτι. Κι αν με ρωτάς θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια: Φούξια. Εκτυφλωτικό και υπέροχο όπως εκείνο που χρησιμοποίησε ο Tom Bachik στην Camila Cabello. 

Read More

And More