Μανικιούρ: Υποδέχεσαι τον Μάιο με τα ωραιότερα ροζ looks

Το ροζ μανικιούρ είναι ρομαντικό, κομψό, θηλυκό και η τέλεια ιδέα για τον Μάιο. Θυμίζει λουλούδια και ζαχαρωτά και οι nail artists έχουν δημιουργήσει τέλεια looks που θα σε εμπνεύσουν έτσι ώστε να είσαι πανέτοιμη στο επόμενο ραντεβού σου. 

Το shimmer είναι και πάλι τάση όπως επίσης και το french manicure με ροζ βάση και μεταλλικό εφέ στα tips. Όποιο κι αν είναι το μήκος ή το σχήμα των νυχιών σου, θα βρεις εκείνο που σου ταιριάζει ανάμεσα στα μανικιούρ που ακολουθούν. 

Instagram: @peachinails

Αν είσαι τολμηρή ακόμη και την άνοιξη μπορείς να στολίσεις το ροζ μανικιούρ με πολύχρωμα, μικροσκοπικά κρύσταλλα σε ένα look που ταιριάζει πολύ στις επίσημες και ιδιαίτερες περιστάσεις. 

Instagram: @nailsinc

Το shimmer και το glitter είναι μεγάλο trend της σεζόν δείχνει τέλειο στις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις του ροζ. Πρόκειται για ένα ιδανικό φινίρισμα αν έχεις μακριά νύχια. 

Instagram: @joelyoceannails

Minimal και με καμπύλες. Ένα nail look που ταιριάζει σε τετράγωνα νύχια, Μπορείς να τις συνδυάσεις με το skiny french manicure. 

Instagram: @glammertized

Το γαλλικό μανικιούρ συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο όπως επίσης και οι μεταλλικές υφές. Απλώνεις την πιο γλυκιά, ροζ απόχρωση στη βάση και τονίζεις τα tips με βερνίκι σε ασημί.  

Instagram: @beautyspace_charlotte

Το floral είναι μια ωδή στην άνοιξη και αν είσαι έτοιμη να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ να σχεδιάσει μικρά λουλούδια, οι αποχρώσεις του ροζ είναι η τέλεια ιδέα. 

Instagram: @amyle.nails

Θυμίζει marble nail look και μπορείς να το υιοθετήσεις όποιο κι αν είναι το μήκος των νυχιών σου. 

Instagram: @staceymachin

Μια τόσο δα πασχαλίτσα πάνω στο ροζ δημιουργεί το πιο χαριτωμένο twist. 

Instagram: @betinagoldstein

Η αγαπημένη Betina Goldstein συνδυάζει το φούξια με το παστέλ ροζ στο ωραιότερο και πιο κομψό animal print look. 

Read More

And More